Η ABB παρέχει ψηφιακό φωτισμό για το μετρό Shijiazhuang Η ABB παρέχει ψηφιακό φωτισμό για το μετρό Shijiazhuang

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η ABB παρέχει ψηφιακό φωτισμό για το μετρό Shijiazhuang


Η ABB θα παράσχει το ευφυές σύστημα ελέγχου κτιρίων ABB i-bus® KNX για την Shijiazhuang Metro στην Κίνα  Line 1 φάση ΙΙ και την επέκταση δύο κατευθύνσεων της γραμμής 3 φάσης Ι, ενσωματώνοντας τη μονάδα ελέγχου
DALI (Digital Addressable Lighting Interface) για την έξυπνη διαχείριση του φωτισμού σταθμών, αποδοτικότητα και μείωση του κόστους λειτουργίας.

Αυτή η επένδυση θα προσφέρει τελικά μια σταθερή εγγύηση για την κατασκευή πράσινων συστημάτων μεταφοράς.

Το έξυπνο σύστημα αυτοματισμού κτιρίων ABB i-bus® KNX υιοθετεί το πρότυπο bus KNX και πραγματοποιεί έξυπνο έλεγχο φωτισμού, θερμοκρασίας, εξαερισμού και σκίασης των κτιρίων μέσω της διαχείρισης διαφόρων τερματικών ηλεκτρικών συσκευών μέσα στα κτίρια.
 Το σύστημα πληροί τις απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων και έχει υψηλή αξιοπιστία, ευελιξία και επεκτασιμότητα.

Το DALI system είναι ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου ψηφιακού φωτισμού.
 Με την εγκατάσταση στραγγαλιστικών πηνίων DALI σε λαμπτήρες, μπορεί να πραγματοποιηθεί έλεγχος μεμονωμένου λαμπτήρα και να γίνει κεντρική διαχείριση.
 Η KNX μπορεί να ενσωματώσει το σύστημα DALI, το οποίο υιοθετείται από την ABB i-bus® KNX, για την πραγματοποίηση ψηφιακού ελέγχου φωτισμού.

Ο Oliver Iltisberger, Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης Smart Buildings της ABB, δήλωσε:

 "Η ABB είναι παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας με προοπτική και ανοικτές λύσεις. Τα διάφορα ψηφιακά χαρτοφυλάκια προϊόντων μας είναι συμβατά με συστήματα και συσκευές τρίτων κατασκευαστών και μπορούν να συνδέουν ηλεκτρικό εξοπλισμό σε διάφορες εφαρμογές για να απλοποιήσουν τη λειτουργία του συστήματος, να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και να μειώσουν το κόστος ενέργειας, προσφέροντας μια έξυπνη εμπειρία στους χειριστές και μια άνετη εμπειρία στους πολίτες.

Το έξυπνο σύστημα ελέγχου κτιρίων ABB i-bus® KNX υιοθετήθηκε από 26 σταθμούς και κέντρα ελέγχου της γραμμής 1 και 3 της γραμμής 3 του Shijiazhuang.
 Το έξυπνο σύστημα φωτισμού κάθε σταθμού επικοινωνεί με το ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης μέσω ενός συστήματος τρίτης γενιάς, party gateway και μπορεί να διαχειρίζεται αυτόματα το ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης ενώ διατηρεί τις δυνατότητες χειρωνακτικού ελέγχου. 
Πέντε από τους σταθμούς χρησιμοποίησαν το σύστημα dimming DALI για τον έλεγχο περίπου 2.000 φώτων LED, εξοικονομώντας περίπου το 4% της ημερήσιας κατανάλωσης ισχύος με τον έλεγχο χρονισμού ευφυούς φωτισμού.


Επιπλέον, η ηλεκτρική εγκατάσταση είναι εξοπλισμένη με δοκιμασμένους μικροαυτόματους διακόπτες (MCB) της ABB και συσκευές υπολειπόμενου ρεύματος (RCD) για την παροχή προστασίας γραμμών και ασφαλή χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.


Το Shijiazhuang Metro είναι μια αστική υπηρεσία σιδηροδρομικής διαμετακόμισης στο Shijiazhuang, Hebei Κίνα.


 Οι δύο πρώτες γραμμές, Γραμμή 1 και Γραμμή 3, ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία στις 26 Ιούνη του , 2017.
 Με συνολικά λειτουργικά χιλιόμετρα 30,3 χιλιομέτρων, οι δύο γραμμές ανακουφίσει αποτελεσματικά αστικής κυκλοφορίας και εγχέουν ενέργεια στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης. Επί του παρόντος, υπάρχουν τέσσερις γραμμές υπόγειου σιδηρόδρομου υπό κατασκευή στο σταθμό Shijiazhuang του μετρό, γραμμή 1 φάση ΙΙ, γραμμή 2 φάση Ι, διεύθυνσης προέκταση γραμμής 3 φάσης Ι και γραμμής 3 φάση ΙΙ. Αναμένεται ότι τα χιλιόμετρα λειτουργίας του μετρό Shijiazhuang θα υπερβούν τα 80 χιλιόμετρα μέχρι το 2021. Υπάρχουν πέντε γραμμές μακροπρόθεσμης προγραμματισμού, οι γραμμές 4, 5, 6, 2 (North Extension) και η γραμμή αεροδρομίων.

Η ABB εργάζεται επίσης με την KE Electric για την παροχή εξαρτημάτων χαμηλής τάσης για το μετρό Shijiazhuang και τη διασφάλιση σταθερής λειτουργίας του συστήματος διανομής.



Τα προϊόντα και οι λύσεις της ΑΒΒ ανταποκρίνονται στις ανάγκες για διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των σταθμών, των αποθηκών οχημάτων, των σταθμών βάσης, των υποσταθμών και των ατμομηχανών, εγγυώνται συνολικά την κατασκευή ενός πράσινου συστήματος μεταφοράς.
 Στην Κίνα, η ABB συμμετείχε ενεργά σε έργα μετρό και ελαφρών σιδηροδρόμων στο Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Guangzhou, το Shenzhen, το Nanjing, το Changsha, το Changchun και σε άλλες μεγάλες πόλεις, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία των τρένων, ανταποκρινόμενη στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.


Δείτε ακόμα