Ημερίδα με θέμα: «Προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων σε Δήμους και επιχειρήσεις» Ημερίδα με θέμα: «Προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων σε Δήμους και επιχειρήσεις»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ημερίδα με θέμα: «Προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων σε Δήμους και επιχειρήσεις»

   
Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου "eMobility Works" διοργανώνει στις 13 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) στην Αθήνα, ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων σε Δήμους και επιχειρήσεις». 
Η ημερίδα απευθύνεται σε Δήμους, επιχειρήσεις, αλλά και ιδιώτες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην αναπτυσσόμενη σύγχρονη αγορά και χρήση ηλεκτρικών οχημάτων (ηλεκτρικών αυτοκινήτων, scooters, ποδηλάτων αλλά και βαρέων οχημάτων) και την κατασκευή/λειτουργία σταθμών επαναφόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων.
 Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναδειχθούν οι νέες τεχνολογίες των ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και τα οικονομικά και περιβαλλοντικά πλεονεκτήματά τους σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα, ενώ θα παρουσιαστούν επιτυχημένες εφαρμογές από την Ελλάδα κι άλλες χώρες. Επίσης, θα παρουσιαστούν/συζητηθούν επιχειρηματικά μοντέλα για τη χρηματοδότηση και χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και δικτύου σταθμών φόρτισης για ιδιωτικούς ή δημόσιους στόλους οχημάτων. 

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ημερίδα, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής μέχρι τις 11/11/2014 και αποστείλετέ την ηλεκτρονικά ή με fax στο ΚΑΠΕ, κα Δ. Αντύπα, τηλ. 2106607410, fax. 2106603305 e-mail: dantypa@cres.gr.

Πηγή: ERGON blog: