Τα έξυπνα ρελέ Shelly Τα έξυπνα ρελέ Shelly

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Τα έξυπνα ρελέ Shelly

     



Τα έξυπνα ρελέ Shelly έρχονται τώρα με τελειοποιημένο έλεγχο ηλεκτρικών συσκευών μέσω εξαιρετικά γρήγορου επεξεργαστή, ταχύτερη συνδεσιμότητα, βελτιωμένη ενσωμάτωση και βελτιωμένη ασφάλεια! 

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε συσκευές εύκολα μέσω σύνδεσης Bluetooth, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Shelly Cloud. Η γραμμή Shelly Plus υποστηρίζει κρυπτογράφηση TLS και διαθέτει βελτιωμένο κέλυφος για τυποποιημένη υποστήριξη για βύσματα εξωτερικού αισθητήρα.


Έλεγχος μεγάλης γκάμα οικιακών συσκευών (φώτα, πρίζες, συσκευές, θέρμανση, γκαραζόπορτες, θερμοσίφωνες, ηλεκτροφόρα καλώδια, συστήματα ασφαλείας, θέρμανση κ.λπ.) από οπουδήποτε με τον μικρότερο διακόπτη ρελέ που λειτουργεί με WiFi. 

Εξοπλισμένο με στεγνές επαφές, το Shelly Plus 1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και έργων οικιακού αυτοματισμού.
 Το Shelly Plus 1 είναι συμβατό με το Amazon Alexa, το Home Assistant, το Smart Things και άλλες πλατφόρμες οικιακού αυτοματισμού τρίτων κατασκευαστών

. Οι συσκευές Shelly Plus μπορούν επίσης να ομαδοποιηθούν με όλες τις συσκευές Shelly , καθώς και με άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές στο οικιακό δίκτυο.