Μελέτη και παρουσίαση μονοκατοικίας με το σύστημα ΚΝΧ Μελέτη και παρουσίαση μονοκατοικίας με το σύστημα ΚΝΧ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Μελέτη και παρουσίαση μονοκατοικίας με το σύστημα ΚΝΧ

   



Μια ολοκληρωμένη παρουσίαση μονοκατοικίας με το σύστημα ΚΝΧ 
Τα ευφυή συστήματα διαύλων κάνουν τα κτίρια πιο αποδοτικά, ασφαλέστερα, πιο ευέλικτα, πιο οικονομικά και - πάνω απ 'όλα - πιο άνετα και βολικά. 

Το πρότυπο KNX κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς των συστημάτων κτιριακού αυτοματισμού.
  
Στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον οι άνθρωποι ζούσαν αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους. Σήμερα, οι περισσότεροι έχουμε πραγματοποιήσει ανάληψη χρημάτων από ATM, αγοράσει αγαθά και υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου, τηλεφωνήσει σε φίλους σε όλο τον κόσμο από τα κινητά τηλέφωνα μας. Τα αυτοκίνητα μας έχουν πλοήγηση μέσω GPS, και έχουμε κλειδώσει και ξεκλειδώσει τις πόρτες από απόσταση χωρίς ένα κλειδί. Το εσωτερικό φως ανάβει τη στιγμή που μπαίνετε μέσα στο αυτοκίνητο, και μετά από λίγο σιγοσβήνει και πάλι. 

Με λίγα λόγια, εδώ και αρκετό καιρό έχουμε τεχνολογίες αιχμής στους τομείς της επικοινωνίας, της ψυχαγωγίας και των αυτοκινήτων. Στην εισαγωγή πραγματοποιείται μια σύντομη παρουσίαση του συστήματος KNX, των δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων του και στα οφέλη που μπορεί να έχει ένα «πράσινο» κτίριο με KNX ή μια ολοκληρωμένη KXN πόλη. Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις