Το ηλεκτρολογικό υλικό SENTRON Siemens Το ηλεκτρολογικό υλικό SENTRON Siemens

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το ηλεκτρολογικό υλικό SENTRON Siemens



  



Το ηλεκτρολογικό υλικό SENTRON, με ασύρματη επικοινωνία, μέτρηση και επιτήρηση

Η Ασφαλής Επιλογή, τώρα ακόμα πιο έξυπνη
Οι καινοτομίες του νέου ηλεκτρολογικού υλικού της Siemens, δεν προστατεύουν μόνο από βραχυκυκλώματα, υπερεντάσεις ή την ανίχνευση του ηλεκτρικού τόξου σε ένα κύκλωμα. Φέρνουν σήμερα ψηφιακές λύσεις για την έξυπνη διαχείριση, επιτήρηση και απομακρυσμένη παρακολούθηση ενεργειακών παραμέτρων και ηλεκτρικών καταναλώσεων.
 Το απόλυτα καινοτόμο είναι πως πετυχαίνουμε ριζικό εκσυγχρονισμό, χωρίς πρόσθετο χώρο και καλωδιώσεις με ένα νέο σχεδιασμό που φέρει ενσωματωμένα δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας (WiFi & Bluetooth).
Είναι γνωστό πως στις σύγχρονες εγκαταστάσεις αντιμετωπίζουμε διαρκώς νέες προκλήσεις που προκύπτουν από την ψηφιοποίηση σε κτήρια και βιομηχανίες. Οι συσκευές SENTRON COM (communication) έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αντιμετωπίσουν αυτές τις απαιτήσεις και προσφέρουν μια έξυπνη λύση που παρέχει ολοκληρωμένη προστασία, για τους ανθρώπους, τις εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα μέσα σε αυτές.
Έχοντας αναλυτικά δεδομένα των μετρούμενων τιμών ρεύματος, τάσης καθώς και των υπόλοιπων ηλεκτρικών παραμέτρων, απευθείας στο τελικό κύκλωμα της κατανάλωσης, αποκτάτε τον πλήρη έλεγχο της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ - SENTRON COM

- 7KN Powercenter 1000 data transceiver
  


  
Ο πομποδέκτης δεδομένων 7KN Powercenter 1000 με πλάτος μόλις ενός στοιχείου (18mm) συλλέγει έως και 24 συσκευές προστασίας κυκλωμάτων (πχ 5SL6 COM - μικροαυτόματες ασφάλειες με επικοινωνία), για έως και 30 ημέρες όλες τις μετρούμενες τιμές και τις προωθεί σε συστήματα υψηλότερου επιπέδου για αξιολόγηση. 
Τέτοια συστήματα μπορεί να είναι ένα LOGO8! για παράδειγμα, σε εφαρμογές κατοικιών ή ξενοδοχείων.
Δείτε περισσότερα εδώ

- 5SL6 COM μικροαυτόματοι διακόπτες
Προστατεύει από υπερφόρτωση (υπερένταση) και βραχυκύκλωμα:
  

 Ο μικροαυτόματος διακόπτης κυκλώματος 5SL6 COM παρέχει την αποτελεσματικότερη προστασία στην ηλεκτρική σας εγκατάσταση, προστατεύοντας τον άνθρωπο και την περιουσία του.

 Εύκολος στην εγκατάσταση, ασφαλής και αξιόπιστος στη λειτουργία, καταγράφοντας ακόμα και τη θερμοκρασία καθώς και τη συχνότητα ρεύματος, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην έννοια της ψηφιακής και ολοκληρωμένης προστασίας SENTRON που λανσάρει η Siemens.

- 5SV6 COM AFDD/MCB
  

  
Το 5SV6 COM AFDD/MCB αντιπροσωπεύει την 3η γενιά AFDD, της πατέντας SIARC από τη Siemens.
   

 Είναι το μοναδικό προϊόν παγκοσμίως που ενσωματώνει σε ένα στοιχείο (πλάτος 18mm) συνδυασμό μικροαυτόματης ασφάλειας, ανιχνευτή ηλεκτρικού τόξου με WiFi & Bluetooth. 

Καταγράφει ακόμα και τη θερμοκρασία γραμμής πέρα από τα ηλεκτρικά μεγέθη για μέγιστη επιτήρηση και ασφάλεια.

- 5ST3 COM βοηθητική επαφή/επαφή αναγγελίας σφάλματος
  


Επωφεληθείτε στο μέγιστο, συνδέοντας την «έξυπνη βοηθητική επαφή» στην τυπική σειρά SENTRON, όπως για παράδειγμα ένα ρελέ διαρροής, και αποκτήστε πρόσθετες λειτουργίες παρακολούθησης, όπως ώρες λειτουργίας, μέτρηση διακοπών λειτουργίας, συμπληρώνοντας έτσι τη μέγιστη απομακρυσμένη παρακολούθηση όλης της εγκατάστασης.

Περισσότερες πληροφορίες: siemens.com/circuit-protection

Ιωάννης Πετίνης, Electrical Products Sales Specialist,
Digital Industries, Siemens A.E.



Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις