Ταινίες LED Aqualuc: Νέες προοπτικές στον φωτισμό εσωτερικών & εξωτερικών χώρων Ταινίες LED Aqualuc: Νέες προοπτικές στον φωτισμό εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ταινίες LED Aqualuc: Νέες προοπτικές στον φωτισμό εσωτερικών & εξωτερικών χώρων


  


Η σειρά Aqualuc έχει δοκιμαστεί για ανθεκτικότητα σε αλάτι, νερό, υπεριώδη ακτινοβολία, τριβή, σκόνη και χημικά.
Αυτό καθιστά τις Aqualuc, ιδανικές για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές, όπως για γενικό εξωτερικό φωτισμό, πισίνες και χώρους ευεξίας, καθώς και για ναυπηγική αλλά και για αρχιτεκτονική εξωτερικών χώρων.

Τα AQUALUC C:URVE και W:AVE σε παγωμένο φινίρισμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και λόγω της υψηλής κλάσης προστασίας IP 67/68 είναι ιδανικά για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. 

Τα AQUALUC C:URVE και W:AVE έχουν δοκιμαστεί εκτενώς για αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, την τριβή, το αλάτι, το νερό, τη σκόνη και τα χημικά

.  

Είναι επομένως απόλυτα κατάλληλα για ναυπηγικές εργασίες, γενικό φωτισμό εξωτερικού χώρου, χώρους πισίνας και ευεξίας καθώς και για αρχιτεκτονική κήπων και τοπίου.
 Το C:URVE μπορεί να κάμπτεται οριζόντια σαν καμπύλη, ενώ το W:AVE μπορεί να είναι κάθετα λυγισμένο πάνω και κάτω σε κυματική μορφή.

Κωδικός                     Περιγραφή                 
AQUA-4005-2535   Controlled White       PDF
AQUA -4001-00xx    Bright                PDF
AQUA-4002-00xx   High Brightness        PDF
AQUA-4003-0RGB   RGB                       PDF
AQUA-4004-RGBW RGBW                PDF

Για περισσότερες πληροφορίες

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις