Έντυπο Ατομικής Προστασίας από την Schneider Electric Έντυπο Ατομικής Προστασίας από την Schneider Electric

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Έντυπο Ατομικής Προστασίας από την Schneider Electric


  



Ως Μέσα (ή εξοπλισµός) Ατοµικής Προστασίας νοείται κάθε εξοπλισµός τον οποίο ο εργαζόµενος πρέπει να φορά ή να φέρει κατά την εργασία για να προστατεύεται από έναν η περισσότερους κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία του, καθώς και κάθε συµπλήρωµα ή εξάρτηµα του εξοπλισµού που εξυπηρετεί αυτό το σκοπό. 
Η χρήση των ΜΑΠ πρέπει να θεωρείται ως η τελευταία λύση για την προστασία των εργαζοµένων και να χρησιµοποιείται µόνον εφόσον οι κίνδυνοι δεν µπορούν να αποφευχθούν ούτε να περιοριστούν επαρκώς µε τεχνικά µέτρα ή µέσα συλλογικής προστασίας ή µε µέτρα µεθόδους ή διαδικασίες οργάνωσης της εργασίας.
 Κάθε ΜΑΠ πρέπει να είναι κατάλληλο για τους σχετικούς κινδύνους, χωρίς το ίδιο να οδηγεί σε αυξηµένο κίνδυνο. 
Πρέπει να ανταποκρίνεται στις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο εργασίας και να ταιριάζει σωστά στο χρήστη

Ο εργοδότης πρέπει να παρέχει τα ΜΑΠ και να πληρώνει κάθε δαπάνη σχετικά µε αυτόν, καθώς επίσης και να διασφαλίζει την καλή κατάσταση αυτού από άποψη λειτουργίας και υγιεινής. 
• Η κατάρτιση και η επίδειξη για τη χρησιμοποίηση των µέσων ατοµικής προστασίας αποτελεί επίσης υποχρέωση του εργοδότη.....
  


 Ένα ΝΕΟ έντυπο από την Schneider Electric που προέκυψε από την στενή μας συνεργασία και επικοινωνία με τους επαγγελματίες Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες!!! Βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή!!!

ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΜΑΠ) by Giannis Alifragis on Scribd




Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις