Νέοι ψηφιακοί πολυλειτουργικοί χρονοδιακόπτες HAGER Νέοι ψηφιακοί πολυλειτουργικοί χρονοδιακόπτες HAGER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέοι ψηφιακοί πολυλειτουργικοί χρονοδιακόπτες HAGER

 

  

Η νέα γενιά ψηφιακών πολυλειτουργικών χρονοδιακοπτών συνδυάζει σε ένα προϊόν τις λειτουργίες των ψηφιακών χρονοδιακοπτών όπως το εβδομαδιαίο και ετήσιο πρόγραμμα αλλά και αστρονομική λειτουργία και λειτουργία λυκόφωτος. Βασική καινοτομία τους αποτελεί η ευκολία προγραμματισμού τους από την οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου που συνδέεται στο χρονοδιακόπτη μέσω σύνδεσης Bluetooth χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Hager Mood

Συνδυασμός λειτουργιών

Ο συνδυασμός πολλαπλών λειτουργιών καλύπτει τις ανάγκες κάθε εφαρμογής.

Λειτουργία χρονοδιακόπτη

Οι χρονοδιακόπτες παρέχουν την δυνατότητα υλοποίησης ημερήσιων, εβδομαδιαίων ή ετήσιων χρονοπρογραμμάτων για τον έλεγχο των φορτίων της κατοικίας όπως του φωτισμού, της θέρμανσης ή ακόμη και του θερμοσίφωνα. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης ρουτινών με δυνατότητα εξαιρέσεων όπως πχ. Κυριακές, διακοπές ή αργίες σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη.


Αστρονομική λειτουργία

Η αστρονομική λειτουργία συγχρονίζει την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του φωτισμού με τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου για κάθε ημερομηνία του έτους και κάθε γεωγραφική θέση. Τα φώτα ανάβουν και σβήνουν ακριβώς τη στιγμή που πρέπει καθ' όλη τη διάρκεια του έτους αποφεύγοντας έτσι τη συχνή επαναλαμβανόμενη διόρθωση του χρονοδιακόπτη που απαιτείται από τις εναλλαγές των εποχών συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.


Λειτουργία λυκόφωτος

Η λειτουργία λυκόφωτος έχει σχεδιασθεί για τον έλεγχο του φωτισμού της ηλεκτρικής εγκατάστασης σύμφωνα με την μετρούμενη φωτεινότητα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ιδανική διαχείριση του φωτισμού καθώς ο φωτισμός
θα ενεργοποιηθεί σε τυφλά διαστήματα όπως σε περίπτωση χαμηλής φωτεινότητας μια απογευματινή ώρα λόγω υψηλής συγκέντρωσης σύννεφων. Για τη λειτουργία αυτή οι χρονοδιακόπτες συνδυάζονται με τα ενσύρματα αισθητήρια φωτεινότητας καθώς και με το νέο ασύρματο αισθητήριο κωδ. EEN003W για εφαρμογές που δεν υπάρχει δυνατότητα καλωδίωσης.