Ο Meazon DinRail 3-Phase Advanced Ο Meazon DinRail 3-Phase Advanced

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ο Meazon DinRail 3-Phase Advanced


    


Οι Meazon DinRail μετρητές είναι τόσο μικροί που διευκολύνουν την εγκατάστασή τους σχεδόν παντού. Λόγω του βέλτιστου και αποδοτικού κόστους σχεδιασμού τους, έχουν χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO), επιτρέποντας έτσι την υιοθέτηση μεγάλου αριθμού σημείων μέτρησης, τα οποία θα οδηγήσουν σε μία πιο λεπτομερή εικόνα για τις ευκαιρίες ενεργειακής εξοικονόμησης
   
Ασύρματος (Zigbee) τριφασικός ενεργειακός μετρητής, μετράει Ρεύμα, Τάση, Συχνότητα, Ενεργό και Άεργο Ισχύ. Χρησιμοποιείται για τη μέτρηση και τον έλεγχο τριφασικών φορτίων ή την μέτρηση τριών μονοφασικών φορτίων σε ηλεκτρολογικό πίνακα.

Περιγραφή Ο Meazon DinRail 3-Phase Advanced διατίθεται με 3 Split-Core μετασχηματιστές Ρεύματος, τα οποία μπορούν να μετρήσουν μέχρι 2400 Ampere ανά φάση(*).
 
Ιδανικό για παρακολούθηση καταναλισκόμενης & παραγόμενης ισχύος σε πραγματικό χρόνο, εξοπλισμένο με ενσωματωμένο καταγραφικό δεδομένων (data logger), που διατηρεί τα δεδομένα για 2-3 εβδομάδες, μεταδίδει σε διάστημα έως 1 δευτερόλεπτο μέσω της συνδεσμολογίας ZigBee και ανεβάζει τα δεδομένα στο Cloud μέσω του Janus Gateway.




Ο Meazon DinRail 3-Phase Advanced μπορεί να οδηγήσει μια ψυχρή επαφή όπου ένα ρελέ θα μπορούσε δυνητικά να συνδεθεί και να ελέγξει (on/off) την τροφοδοσία ρεύματος σ’ ένα φορτίο. Η λογική του ελέγχου μπορεί να καθοδηγείται από εξωτερικά ή εσωτερικά συμβάντα.


Επίσης, διατίθεται με μία γενική ένδειξη AC εισόδου εναλλασσόμενου ρεύματος, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πρόσθετη εισαγωγή πληροφοριών στο σύστημα σας (π.χ. πληροφορίες για την ενεργοποίηση νυχτερινής τιμής)

Το κόστος της ενέργειας δεν είναι σταθερό για αυτούς που μας πουλάνε την ενέργεια ακόμα και αν οι καταναλωτές πληρώνουμε με το νυχτερινό τιμολόγιο μια σταθερή τιμή όλη μέρα. Επειδή μπορούμε να γνωρίζουμε από πριν ποιες είναι οι ώρες με χαμηλό κόστος ενέργειας, η Meazon έχει προσθέσει σε ένα Mobile App για Android τη δυνατότητα να βλέπεις πότε η ενέργεια είναι φτηνή και πότε ακριβή, ώστε να μπορείς να μεταθέσεις όποια φορτία μπορείς. Είναι κάτι στο οποίο όλοι μας θα πρέπει να προσαρμοστούμε αργά ή γρήγορα.

 

Θα βρείτε την εφαρμογή MEAZON+ στο παρακάτω λινκ: https://play.google.com/store/apps/details..
 

 Λίγα λόγια για την εταιρία ...... Η Meazon οδηγεί την εξέλιξη της τεχνολογίας της ενεργειακής διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο με την χρήση τεχνολογιών του διαδικτύου των πραγμάτων (IoT). Με αυτόν τον τρόπο στηρίζει τις επενδύσεις σε ενεργειακή εξοικονόμηση & αποδοτικότητα. Ιδρύθηκε το 2013 έχοντας ως στόχο να φέρει τα πλεονεκτήματα των αναδυομένων τεχνολογιών IoT στον ενεργειακό τομέα.
Περισσότερα εδώ  

Εγκατάσταση_μετρητών meazon by Giannis Alifragis on Scribd

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις