Σταθμοί φόρτισης witty HAGER Σταθμοί φόρτισης witty HAGER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Σταθμοί φόρτισης witty HAGER


   


Η τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα στην αγορά αυτοκινήτου παγκοσμίως.
 Μόνο την τελευταία πενταετία από το 2015 οι πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη τριπλασιάστηκαν, πλησιάζοντας τις 230.000, ποσότητα που αγγίζει το 4,5% της συνολικής αγοράς. Η τάση αυτή δημιουργεί νέες ανάγκες για αύξηση των διαθέσιμων σταθμών φόρτισης σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους. Η επένδυση σε εγκατάσταση σταθμών φόρτισης, αποφέρει μια υπεραξία, ιδιαίτερα σε επαγγελματικούς χώρους που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, καλύπτοντας τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της ηλεκτροκίνησης και προσελκύοντας νέους επισκέπτες. 
Όποιες και αν είναι οι ανάγκες της εγκατάστασης, οι σταθμοί φόρτισης witty της Hager αποτελούν την ιδανική λύση για αυτή την επένδυση.
Νέες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης
Το witty.premium είναι κατάλληλο για εφαρμογές όπως συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχεία, καταστήματα και εταιρικούς χώρους στάθμευσης, όπου απαιτείται ταυτοποίηση του χρήστη προκειμένου αυτός να αποκτήσει πρόσβαση στη φόρτιση του ηλεκτρικού του οχήματος.
 Η πρόσβαση αυτή δίνεται με την αναγνώριση της κάρτας RFID από τον σταθμό, ο οποίος μπορεί να αποθηκεύσει έως και 250 διαφορετικούς χρήστες 
Δείτε το σχετικό εντυπο .....

Σταθμοί φόρτισης witty to Hager by Giannis Alifragis on Scribd

.



Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις