Τα αυτοκινούμενα ρομπότ MiR Τα αυτοκινούμενα ρομπότ MiR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Τα αυτοκινούμενα ρομπότ MiR



Στην Ελλάδα της αποβιομηχάνισης υπάρχουν εταιρείες που κρατούν ψηλά τη σημαία της επιχειρηματικότητας. Και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό όταν επιχειρήσεις που μέχρι πρότινος δραστηριοποιούνταν σε παραδοσιακούς κλάδους, εξελίσσονται ή «γεννούν» εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην υψηλή τεχνολογία στο κορυφαίο επίπεδο

.Μια τέτοια εταιρεία είναι η Gizelis Robotics (Γκιζελής Ρομποτική), μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τη Βοιωτία, οι ρίζες της οποίας κρατούν από το 1968. 
  
Ο παγκόσμιος χάρτης Global Startup Heat Map της StartUs Insights απεικονίζει τις 5 νεοσύστατες και αναδυόμενες εταιρείες που αναπτύσσουν λύσεις ρομποτικής
Και τούτο διότι η Gizelis Robotics ΑΒΕΕ ξεκίνησε ως εσωτερική δραστηριότητα μέσα στην εταιρεία Γκιζελής Α.Ε. την οποία είχε ιδρύσει πριν από 52 χρόνια, το 1968 ο Σταμάτης Γκιζελής, πατέρας του Βαγγέλη Γκιζελή που σήμερα ηγείται των ρομποτικών και υψηλής τεχνολογίας projects.
Προ ημερών, αίσθηση έκανε η παγκόσμια διάκριση για την Gizelis Robotics, που επιλέχθηκε μέσα στις πέντε πρώτες νεοσύστατες εταιρείες ρομποτικής, ανάμεσα σε 589 σε όλο τον κόσμο! Οι αναλυτές καινοτομίας της StartUs Insights εξέτασαν πρόσφατα αναδυόμενες τεχνολογίες από 589 ανερχόμενες και νεοσύστατες επιχειρήσεις που εργάζονται σε ρομποτικές λύσεις και εφαρμογές για τον μεταποιητικό και βιομηχανικό τομέα. Αυτή τη φορά, επέλεξαν πέντε εταιρείες ρομποτικής ανάμεσα στις οποίες είναι η Gizelis Robotics.
  
Η εταιρία MiR - Mobile Industrial Robots είναι o κορυφαίος κατασκευαστής αυτόνομων συνεργατικών ρομπότ.



 Κατασκευάζει και αναπτύσσει εύχρηστα, ευέλικτα και ασφαλή ρομπότ για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την αποδοτικότητα των λειτουργιών τους. 

Τα αυτοκινούμενα ρομπότ είναι μια νέα γενιά προηγμένων ρομπότ που αποσβένουν σύντομα την επένδυση των πελατών μας, συχνά σε περίοδο μικρότερη του ενός έτους. Αυτά τα μοναδικά, συνεργατικά ρομπότ χρησιμοποιούνται πλέον από τους κατασκευαστές σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και τομέων υγειονομικής περίθαλψης για να αυτοματοποιήσουν την εσωτερική μεταφορά προϊόντων τους. Σήμερα, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα μοναδικά και καινοτόμα αυτά συνεργατικά ρομπότ σε πληθώρα βιομηχανιών και logistics centers. Η Gizelis Robotics & η Mobile Industrial Robots (MIR) μοιράζονται την εμπειρία και τεχνογνωσία τους με αφοσιωμένους και εξειδικευμένους υπαλλήλους που είναι παθιασμένοι να κάνουν τη διαφορά και να δημιουργήσουν επιτυχημένα και καινοτόμα projects στον κόσμο της ρομποτικής.


Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις