Το σύστημα intelligent controllers Το σύστημα intelligent controllers

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το σύστημα intelligent controllers





Το έξυπνο σπίτι είναι μία οικία εξοπλισμένη με μία σειρά συσκευών οι οποίες αυτοματοποιούν όλες τις λειτουργίες της ηλεκτρικής εγκατάστασης προκειμένου να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο,ενημέρωση αλλά και να εξοικονομούμε ενέργεια. Βασικό στοιχείο ενός έξυπνου σπιτιού είναι η δυνατότητα διαχείρισης του σπιτιού από απόσταση αλλά και τοπικά μέσω του smart τηλεφώνου μας , του τάμπλετ κτλ. και η δυνατότητα της εξ αποστάσεως ενεργοποίησης - απενεργοποίησης ή παρακολούθησης συγκεκριμένων λειτουργιών μιας ηλεκτρικής εγκατάστασης.
Σε αυτή την φιλοσοφία βασίσαμε την ανάπτυξη των συσκευών ico intelligent controller.

Τι είναι το iCO;



Το iCO είναι η έξυπνη λύση που σας προσφέρει απομακρυσμένη διαχείριση και τον έλεγχο των συσκευών σας εξασφαλίζοντας οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας, ασφάλεια στην λειτουργία των συσκευών και οικονομία στο νοικοκυριό σας ή στην επιχείρησή σας.

Ο σχεδιασμός, η δημιουργία και η κατασκευή του έγιναν από τους ανθρώπους της εταιρείας Παπαχρήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη. Είναι ένα «τοπικό» προϊόν που στοχεύει να επεκταθεί στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Τι μπορεί να κάνει το iCO;
Το σύστημα intelligent controllers, μπορεί να αυτοματοποιήσει όλες τις λειτουργίες του σπιτιού ή της επιχείρησης , καθώς καθιστά όλες τις διασυνδεδεμένες συσκευές του ‘έξυπνες’ και μπορεί να τις διαχειριστεί από οπουδήποτε.


 Οι συνηθέστερες λειτουργίες αυτοματοποίησης

· Έλεγχος φωτισμού κτιρίου.
· Έλεγχος λειτουργίας θερμοσίφωνα/ηλιακού.
· Έλεγχος συστημάτων ψύξης και θέρμανσης.
· Κεντρικός έλεγχος ενοικιαζόμενων τύπου AIR BNB
. Έλεγχος ασφάλειας εισόδου κτιρίων-γραφείων κτλ.
. Γενικός έλεγχος φορτίων-συσκευών με επιλογή χρόνου λειτουργίας.
. Ειδοποίηση παραβίασης ελέγχου ασφάλειας εγκαταστάσεων.

…και όλα αυτά εύκολα και γρήγορα με την χρήση της τεχνλογίας:

– Ασύρματη σύνδεση με Wifi για να το χειρίζεστε από όπου και αν βρίσκεστε μέσω εφαρμογής για κινητά ή tablet με λειτουργικό Android ή iOS.

– Ενεργοποίηση – απενεργοποίηση της συσκευής και οπτική ένδειξη λειτουργίας με φωτεινή λυχνία (του ελεγχόμενου από την συσκευή φορτίου).

– Επιλογή χρόνου λειτουργίας της συσκευής με βήματα του ενός λεπτού.

– Τοπική χρήση ενεργοποίησης – απενεργοποίησης με ενδεικτικό μπουτόν που διαθέτει.

Πλεονεκτήματα : Ρυθμίζεται με πολύ εύκολο τρόπο ( οδηγίες σύνδεσης και χειρισμού στα ελληνικά).


Απόλυτος απομακρυσμένος έλεγχος χάρη στην ασύρματη λειτουργία που σας επιτρέπει να το χειρίζεστε όπου και αν βρίσκεστε.

Μείωση της κατανάλωσης ρεύματος, αφού πλέον ελέγχετε την δυνατότητα ελέγχου του χρόνου λειτουργίας των συσκευών σας , άρα εξοικονομείτε χρήματα!

Έχει πολύ σημαντικά οφέλη για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς με τη χρήση του εξοικονομείτε ενέργεια, που συνεπάγεται λιγότερους ρύπους για το περιβάλλον.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να εξυπηρετήσει πληθώρα εφαρμογών όπως π.χ έλεγχο λειτουργίας θερμοσίφωνα, έλεγχο αυτόματου ποτίσματος, έλεγχο φωτισμού, έλεγχο και ενημέρωση επικίνδυνων καταστάσεων όπως πυρκαγιά, διαρροή αερίου, νερού, παραβίασης χώρου, εφαρμογές ελέγχου σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Airbnb κ.λ.π .

Η αγορά του προϊόντος μπορεί να γίνει μέσω e-shop από το site εδώ ή από το κατάστημά μας στην Κων/νου Παλαιολόγου 26-28 στην Αλεξανδρούπολη.

Η Εταιρία «Παπαχρήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε» ιδρύθηκε το 2011 στην Αλεξανδρούπολη με σκοπό την κατασκευή-μεταποίηση-εμπορία και διανομή ηλεκτρολογικού /ηλεκτρονικού υλικού και φωτισμού .
Στόχος της, η διάθεση και υποστήριξη επώνυμων υλικών υψηλών προδιαγραφών στις καλύτερες τιμές της αγοράς ώστε να εξασφαλίσει στους πελάτες της- καταναλωτές , ασφαλείς εγκαταστάσεις φιλικές στο περιβάλλον που να εξυπηρετούν τις ανάγκες με ταυτόχρονο χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης.




Παπαχρήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε.

Κων/νου Παλαιολόγου 26-28 Τ. 2551022888 info@myico.gr
Αλεξανδρούπολη
Έβρος 68100 Ελλάδα




Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις