Ρελέ διαρροής - RCMs απο την ΑΒΒ Ρελέ διαρροής - RCMs απο την ΑΒΒ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ρελέ διαρροής - RCMs απο την ΑΒΒ




Ρελέ διαρροής RD3  230-400V 230-400V AC

Τα ρελέ διαρροής RD3 προστατεύουν ηλεκτρικά κυκλώματα από σφάλματα διαρροής ως προς γη χωρίς να διακόπτουν απευθείας το κύκλωμα.

Συνεργάζονται με εξωτερικό τορροειδή μετασχηματιστή και σε περίπτωση ανίχνευσης ρεύματος διαρροής ενεργοποιούν μία μεταγωγική (CO) επαφή, μέσω της οποίας δίνεται εντολή απόζευξης σε προπορευόμενο διακόπτη (S200, Tmax) ο οποίος πρέπει να διαθέτει πηνίο εργασίας. Εναλλακτικά μπορεί να συνεργαστεί και με τηλεχειριζόμενους διακόπτες αέρος (ρελέ ισχύος). Παρέχουν την δυνατότητα ρύθμισης του ρεύματος διαρροής και του χρόνου απόκρισης και είναι κατηγορίας A.

Πλεονεκτήματα
Λειτουργία προειδοποίησης συναγερμού (pre-alarm): η επαφή εξόδου θα αλλάξει την ένδειξη κατάστασης λειτουργίας όταν το ρεύμα υπερβεί το 60% I∆n.
Λειτουργία αυτόματης επαναφοράς μετά από σφάλμα (Autoreset): οι επαφές εξόδου του ρελέ επανέρχονται στην κανονική τους, εν ηρεμία, θέση όταν παρέλθει το σφάλμα.
Λειτουργία Fail-safe: σε περίπτωση απουσίας τάσης η επαφή εξόδου θα αλλάξει κατάσταση.

Χαρακτηριστικά

Διαθέτουν ρυθμιζόμενη ευαισθησία του ρεύματος διαρροής από 0,03 ... 30 A.
Ρυθμιζόμενος χρόνος απόκρισης για επιλεκτικότητα με άλλα μέσα προστασίας από διαρροές προς γη με εύρος από 0 ms έως 10 s.
Κατηγορία A (έως IΔn=5 A) και AC για μεγαλύτερο.


Downloads for Residual Current Monitors, RCMs
Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις