Δωρεάν Διαδικτυακό σεμινάριο "Μέτρα για τις επιχειρήσεις, στo πλαίσιo του COVID-19 Δωρεάν Διαδικτυακό σεμινάριο "Μέτρα για τις επιχειρήσεις, στo πλαίσιo του COVID-19

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Δωρεάν Διαδικτυακό σεμινάριο "Μέτρα για τις επιχειρήσεις, στo πλαίσιo του COVID-19

"Μέτρα για τις επιχειρήσεις, στo πλαίσιo του COVID-19



 για τον ΚΑΔ 4321"
Webinar: Μέτρα για τις επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του COVID-19, σχετιζόμενα με τον ΚΑΔ 4321

Αγαπητοί καλημέρα,
 

Αφουγκραζόμενοι τις απορίες και τις ανησυχίες σας, σχετικά με όλες τις ρυθμίσεις που αφορούν τον κλάδο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα το ΚΑΔ4321, επιθυμούμε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες απαντήσεις, που ελπίζουμε να σας φανούν χρήσιμες και να τις αξιοποιήσετε, ώστε να ξεπεράσει ο κλάδος όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε ένα δωρεάν webinar (ηλεκτρονικό σεμινάριο μέσω internet) με τίτλο:
"Μέτρα για τις επιχειρήσεις, στo πλαίσιo του COVID-19,
σχετιζόμενα με τον ΚΑΔ 4321"
Τετάρτη 15 Απριλίου 2020
Ώρα διεξαγωγής: 18:00
Με τη βοήθεια του κ. Θανάση Μπαντρά, εξειδικευμένου Φοροτεχνικού Συμβούλου του γραφείου ΤΣΙΓΚΟΣ-ΜΠΑΝΤΡΑΣ, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα μέτρα που εξαγγέλονται, ώστε να είστε ενημερωμένοι και "μπροστά" από τις εξελίξεις.
Δηλώστε συμμετοχή τώρα, πατώντας στο παρακάτω link και συμπληρώνοντας τις ενδεικτικές πληροφορίες που αναφέρονται στη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
Για να καλύψουμε μεγάλο αριθμό συμμετοχών, το διαδικτυακό σεμινάριο δεν θα είναι διαδραστικό (χωρίς χρήση κάμερας και μικροφώνου), για το λόγο αυτό έχει μεγάλη σημασία να μας κατευθύνετε με τις δικές σας ερωτήσεις - θέματα που μπορείτε να μας καταθέσετε στη φόρμα που θα συμπληρώσετε, ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να προσαρμοστεί το σεμινάριο στις ανάγκες σας.
Δήλωση συμμετοχής έως την Δευτέρα 13/4.
Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά και ζητούνται μόνο για τη βελτιστοποίηση του σεμιναρίου. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1I41du0udN8pAWs5HxlvDqcCxVPUsWmCxjdh78ANhJKjJOg/viewform

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις