Ομάδες Ηλεκτρολόγων στα social media Ομάδες Ηλεκτρολόγων στα social media

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ομάδες Ηλεκτρολόγων στα social media



Ο όρος μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ή αλλιώς social media) αναφέρεται στα μέσα αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας ομάδων ανθρώπων μέσω διαδικτυακών κοινοτήτων. Τα social media εμφανίζονται σε διάφορες μορφές όπως πχ. το Facebook, το Twitter, κ.α.
Τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν την κοινωνική διάδραση μεταξύ ανθρώπων που δημιουργούν, μοιράζονται ή ανταλλάσσουν πληροφορίες και ιδέες μέσα σε εικονικές κοινότητες και δίκτυα. 

Τα κοινωνικά δίκτυα σήμερα θεωρείται ότι αποτελούν κυρίαρχο κομμάτι της καθημερινότητας των σύγχρονων ανθρώπων
.Δεν θα μπορούσε το επάγγελμα μας να μην έχει  ομάδες στο  Facebook που μέσα από εκεί ενημερωνόμαστε μοιραζόμαστε διάφορα τεχνικά θέματα έχουμε τις  (κόντρες) με την καλή ε νια και διφωνίες μας ειναι στην καθημερινότητα  μας .
Οι ομάδες έχουν αξιόλογους και δραστήριους διαχειριστές που προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας.
 Μέσα από τις  ομάδες η φωνή μας  γίνετε πιο δυνατή προς το συμφέρον του επαγγέλματος και στην ενημέρωση των καταναλωτών  .
Επίσης οργανώνουν σεμινάρια και παρουσιάσεις  από  εταιρείες ηλεκτρολογικού υλικού θέλουν να προωθήσουν και να παρουσιάσουν νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Οι ομάδες είναι αρκετές και ξεκινάω με την
  ομάδα
ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ 
που ειναι μια πολυπληθέστερη ομάδα με αξιόλογους διαχειριστές

                                                     Eleftheriadis Makis
   
                                                  Dim Athanasopoulos
    
Απο της Πληροφορίες για την ομάδα.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ(ΤΕΧΝΙΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ), ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΑΠΕ

*Προσοχή οι οδηγίες που δίνονται σε αυτό το forum θα πρέπει να εφαρμόζονται από άτομα με εξουσιοδότηση από τον νόμο για την πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών καθώς και τις απαραίτητες γνώσεις.
 Μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας εγκυμονεί κινδύνους για όσους πραγματοποιούν τις εργασίες χωρίς να είναι ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ.*
Θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες ....

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις