Τεχνολογικές Λύσεις για τη προστασία από τους ιούς σαν τον Covid-19 Τεχνολογικές Λύσεις για τη προστασία από τους ιούς σαν τον Covid-19

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Τεχνολογικές Λύσεις για τη προστασία από τους ιούς σαν τον Covid-19



Ως μια εταιρία που σχεδιάζει χρηστικές λύσεις τεχνολογίας, η Keeper και συγκεκριμένα το τμήμα RnD της εταιρίας ανέπτυξε 3 λύσεις που μπορούν να μας προστατεύσουν από τους ιούς σαν τον Covid-19.

Πιο συγκεκριμένα η Keeper προτείνει λύσεις για τις 3 εφαρμογές:
Καταμέτρηση Θερμοκρασίας
Touch Free Entrance
Διαχείριση Ουράς Καταστημάτων

Θερμική Κάμερα με Καταμέτρηση Θερμοκρασίας Ανθρώπινου Σώματος

Η πλέον διαδεδομένη λύση τις ημέρες αυτές, είναι η χρήση της Θερμικής Κάμερας TPC-BF3221-T μαζί με την ολοκληρωμένη λύση Black Body.

 Με αυξημένο βαθμό αξιοπιστίας σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό μπορεί να μας δώσει ακριβείς μετρήσεις με ταχύτητα που την καθιστά κατάλληλη για κάθε μεγέθους εφαρμογή.



Total Black Body Solution
 – Η ολοκληρωμένη λύση μπορεί να μας δώσει ακρίβεια μέτρησης με έως και 0,3ο C απόκλιση, κατατάσσοντας της στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς. Πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία, κατάλληλη για επαγγελματικές εφαρμογές προσέλευσης μεγάλου αριθμού επισκεπτών/εργαζομένων και τη δυνατότητα λήψεως λεπτομερών αναφορών.
Basic Black Body Solution
 – Για μικρότερες εφαρμογές, που απαιτούν μικρότερη ταχύτητα ανίχνευσης/λιγότερες ταυτόχρονες ανιχνεύσεις και δεν έχουν την ανάγκη λήψης αναφορών, μπορεί να αντικατασταθεί ο IVSS και το DSS Pro με τη χρήση ενός AI NVR και του DSS Express.
Starter Black Body Solution
 – Για ακόμα μικρότερες εφαρμογές, όπου η είσοδος κοινού γίνεται παρουσία υπευθύνου ασφάλειας. Η έλλειψη εξοπλισμού καταγραφής, αρχειοθέτησης και ενημέρωσης, καθιστά αναγκαία την παρουσία προσωπικού, ώστε να εντοπιστεί σε πραγματικό χρόνο ο ανιχνευθέντας από την κάμερα επισκέπτης.

Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης εξασφαλίζει πως μεταξύ άλλων θα γίνει και η μέτρηση θερμοκρασίας των επισκεπτών/εργαζομένων του χώρου με ηχητική και οπτική ειδοποίηση στην περίπτωση εντοπισμού ατόμου που νοσεί.

Η συνέχεια του άρθρου .. 

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις