Το «Master Smart Home» Το «Master Smart Home»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το «Master Smart Home»

 
Κάντε το σπίτι ή το γραφείο σας «έξυπνο», με το σύστημα MASTER Smart Home!Φανταστείτε ότι ζείτε σε ένα σπίτι που μπορεί να ζεσταθεί πριν φτάσετε εκεί και μάλιστα να έχει διαφορετική θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο.

Φανταστείτε να μπορείτε να κλείσετε με μία κίνηση όλα τα ρολά και τις τέντες του σπιτιού ακόμα και όταν έχετε φύγει από το χώρο σας. Φανταστείτε να μπορείτε να διαχειριστείτε τις ηλεκτρικές συσκευές σας ώστε να εξοικονομείτε ενέργεια ενώ ταυτόχρονα να διατηρείτε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο ασφαλή.
Το «Master Smart Home» είναι ένα νέο, πρωτοποριακό, εύχρηστο και οικονομικό σύστημα διαχείρισης των ηλεκτρικών συσκευών με πλήρη οπτικοποίηση.

Η εφαρμογή «Master Smart Home» μας επιτρέπει να ελέγξουμε το φωτισμό και τις ηλεκτρικές συσκευές μας σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους εύκολα και γρήγορα, με το διακόπτη ράγας 1 καναλιού SW-1CHL, από το tablet ή το smartphone μέσω της εφαρμογής

Τοποθετείται απλά και γρήγορα σε υφιστάμενες και νέες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις δίχως να απαιτείται κεντρικός κόμβος διασύνδεσης (hub), καθιστώντας όλες τις ηλεκτρικές συσκευές «έξυπνες», με δυνατότητα διαχείρισης τοπικά μέσω button και απομακρυσμένα μέσω smartphone, tablet ή PC.

Η εφαρμογή «Master Smart Home» μας δίνει τη δυνατότητα να χειριζόμαστε τις συσκευές μας απ’ όπου και αν βρισκόμαστε, με απλές και εύκολες ομαδικές «εντολές» που βασίζονται στα διαφορετικά σενάρια που έχουμε δημιουργήσει.

Όλες οι λειτουργίες οργανώνονται και ομαδοποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες, κάνοντας το «έξυπνο» σπίτι να σκέφτεται και να δρα από μόνο του και προσφέροντας στους χρήστες ασφάλεια, ταχύτητα, οικονομία και άνεση.



ΦΩΤΙΣΜΟΣΔημιουργήστε τα δικά σας αγαπημένα σενάρια φωτισμού


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣΑνεβάστε τις τέντες και κλείστε τα ρολά από μακριά



ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝΔιαχειριστείτε έξυπνα τις ηλεκτρικές συσκευές σα



ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Χειριστείτε απομακρυσμένα τις έξυπνες συσκευές σας


Πλεονεκτήματα του MASTER Smart Home
  • Οπτικοποίηση, έλεγχος και διαχείριση ηλεκτρικών συσκευών και φωτισμού
  • Εύχρηστο και φιλικό interface στην Ελληνική γλώσσα
  • Ασφαλής σύνδεση στο τοπικό δίκτυο μέσω Wi-Fi
  • Δεν απαιτείται κεντρικός κόμβος διασύνδεσης (hub)
  • Δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού σεναρίων και εντολών
  • Μέγιστη οικονομία και άνεση μέσω έξυπνων σεναρίων
  • Χαμηλό κόστος εφαρμογής σε υφιστάμενες ή νέες εγκαταστάσεις
Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις