Η Bosch στο 1ο Φόρουμ Καινοτομίας στην Ελλάδα Η Bosch στο 1ο Φόρουμ Καινοτομίας στην Ελλάδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η Bosch στο 1ο Φόρουμ Καινοτομίας στην Ελλάδα




Στο πρώτο Φόρουμ Καινοτομίας στην Ελλάδα θα συμμετέχει στις 18 Νοεμβρίου η Bosch, παρουσιάζοντας όλες τις state-of-the-art τεχνολογίες της στον τομέα της Αυτοκίνησης αλλά και του ΙΤ-Τelecommunications

. To πρώτο Φόρουμ Καινοτομίας τελεί υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου 




και θα λάβει χώρα στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Με σκοπό την ανταλλαγή καλών πρακτικών και την πραγματοποίηση νέων συνεργασιών και συνεργειών, η Bosch θα παρουσιάσει σε ένα διαδραστικό booth στο φουαγιέ της Λυρικής, προϊόντα, υπηρεσίες και λογισμικά στον τομέα του ΙοΤ: Από έξυπνες λύσεις στάθμευσης και αυτοματοποιημένα συστήματα κλήσεων έκτακτης ανάγκης για οχήματα, μέχρι έξυπνα συστήματα για την γεωργία και πλατφόρμες ΙοΤ.
 Επιπλέον θα έχει παρουσία με ομιλητές σε δύο θεματικές ενότητες του Φόρουμ.

Στην πρώτη θεματική ενότητα (10:15-11:45) με τίτλο «Νέες Τεχνολογίες: Νέες βάσεις για τους τομείς της ενέργειας και της κινητικότητας», ο Ιωάννης Κάπρας, Διευθύνων Σύμβουλος της Βosch στην Ελλάδα, θα μοιραστεί με το κοινό το πως οραματίζεται η Bosch την αυτοκίνηση του μέλλοντος. 

Στην θεματική ενότητα (14:30-16:00) με τίτλο «Το Internet of Things και η τεχνητή νοημοσύνη μας οδηγούν στο μέλλον», ο Κai Hackbarth, Evangelist στο τμήμα Bosch Software Innovations του Ομίλου, θα παρουσιάσει το πως η Βοsch χρησιμοποιεί το Internet of Things σε διάφορους τομείς.

Στο Φόρουμ Καινοτομίας πέραν της συμμετοχής καθιερωμένων γερμανικών και ελληνικών εταιρειών θα συμμετέχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη από την οικονομία, την έρευνα και τις επιστήμες καθώς και εκπρόσωποι Start Ups.

H συμμετοχή είναι δωρεάν με απαραίτητα εγγραφή εδώ

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις