Όλες οι προσφορές πάροχων ηλεκτρικής ενέργειας (09/2019) Όλες οι προσφορές πάροχων ηλεκτρικής ενέργειας (09/2019)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Όλες οι προσφορές πάροχων ηλεκτρικής ενέργειας (09/2019)




Η ΔΕΗ και οι εναλλακτικοί πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας στην προσπάθειά τους να μεγαλώσουν το πελατολόγιο τους δίνουν προσφορές ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Κάποιες είναι περιορισμένης διάρκειας ή/και επιβραβεύουν τη συνέπεια πληρωμών. Συνήθως καλύπτουν τις ανταγωνιστικές/ χρεώσεις προμήθειας ρεύματος και την προκαταβολή σύνδεσης.

Μπορεί επίσης να έχετε κάποια επιβράβευση με τη πληρωμή των λογαριασμών, κάποιο ειδικό πακέτο για φοιτητές ή έκπτωση αν χρησιμοποιείτε φυσικό αέριο. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε πάροχο πρέπει να τις συνυπολογίσετε πριν πάρετε την απόφαση σας.

 Παρακάτω, θα βρείτε τις κατά καιρούς προσφορές όλων των πάροχων ηλεκτρικής ενέργειας.

ΔΕΗ Συνέπεια πληρωμών:

 Έκπτωση 5% στις ανταγωνιστικές χρεώσεις E-Bill: Ενεργοποιήστε την υπηρεσία E-bill, για να λάβετε το λογαριασμό ψηφιακά και να εξοικονομήσετε 1€ σε κάθε λογαριασμό Πρόγραμμα Προπληρωμένος Λογαριασμός: Το Πρόγραμμα Προπληρωμένος Λογαριασμός παρέχει έκπτωση 4%. Θα πρέπει να κάνετε αίτηση για να ενταχθείτε και να προπληρώσετε τους λογαριασμούς ρεύματος ενός έτους. Για τον υπολογισμό του ετήσιου λογαριασμού λαμβάνονται υπόψη τα ιστορικά στοιχεία κατανάλωσης από το νοικοκυριό σας. Η έκπτωση θα ισχύει μέχρι να εξαντληθεί το ποσό που έχει προπληρωθεί, μέχρι και ένα εξάμηνο μετά την πάροδο του έτους.
 Στο τέλος του επιπλέον εξαμήνου το υπόλοιπο θα πιστώνεται στο λογαριασμό σας.

 ΗΡΩΝ Πρόγραμμα «Νυχτερινή Χρέωση 24/7»: Ενιαία χαμηλή χρέωση για όλη την ημέρα. Ισχύει για 24μηνη σύμβαση Πρόγραμμα «Νυχτερινή Χρέωση 24/7 Εξοχικό»:

Εξασφαλίζετε νυχτερινή χρέωση όλο το 24ωρο και για τη δεύτερη κατοικία σας πληρώνοντας μόνο 5 μήνες πάγιο.
Ισχύει για 24μηνη σύμβαση Ρεύμα και φυσικό αέριο: Έκπτωση 30% στο φυσικό αέριο για 2 χρόνια. Ισχύει για 24μηνη σύμβαση Συνέπεια πληρωμών: Έκπτωση 1% στις ανταγωνιστικές χρεώσεις αν πληρώνετε με πάγια εντολή Εγγύηση/προκαταβολή σύνδεσης: Επιστροφή του 25% της συνολικής προκαταβολής με τη συμπλήρωση κάθε ενός πλήρους έτους συνεργασίας, εφόσον δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές. Ειδικά για το πρόγραμμα «Νυχτερινή Χρέωση 24/7», δε χρειάζεται προκαταβολή εάν πληρώνετε το λογαριασμό με πάγια εντολή E-Bill & Ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας: Αν εγγραφείτε στην υπηρεσία e-Bill της Ήρων σας παρέχεται ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα δωρεάν με διάρκεια 12 μήνες και προσφέρει προστασία περιεχομένου οικίας έως και €5.000 Επιβράβευση: Κερδίστε 10 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής για πληρωμή λογαριασμού με πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς. Κερδίστε 5 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής στην υπηρεσία winbank web & mobile banking και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΡΩΝ
Κάτοικοι Αλίμου: Για νέους πελάτες, δώρο εγγραφής 30 ευρώ, έκπτωση 5% στην τιμή της κιλοβατώρας, 20% έκπτωση στην συνέπεια πληρωμών συν 1% σε περίπτωση πληρωμής με πάγια εντολή.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο με τους υπόλοιπους πάροχους  ηλεκτρικής ενέργειας......

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις