Η πλατφόρμα IoT Interact Η πλατφόρμα IoT Interact

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η πλατφόρμα IoT Interact




Το Interact θα αλλάξει για πάντα όλα όσα ξέρατε για τον φωτισμό.


Πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Interact IoT
διαχειρίζεται την ασφάλεια, τον έλεγχο ταυτότητας και την εξουσιοδότηση χρήστη και συσκευής
επιτρέπει τη λήψη, την αποθήκευση, τη διαχείριση και την ανάλυση των δεδομένων
ενεργοποιεί την ιστορική και προγνωστική ανάλυση σε πραγματικό χρόνο
παράγει πληροφορίες και εκθέσεις.


Όταν τα δεδομένα σας βοηθούν να λαμβάνετε αποφάσεις κατόπιν ενημέρωσης και προάγουν την καινοτομία με στόχο τη βελτίωση των λειτουργιών και τη μείωση του κόστους.

Με την ασφαλή, κλιμακούμενη πλατφόρμα IoT που συλλέγει πληροφορίες από τον συνδεδεμένο φωτισμό LED, τους ενσωματωμένους αισθητήρες και τις συσκευές IoT σε ένα σύστημα IoT συνδεδεμένου φωτισμού.
  

Το ανοικτό API επιτρέπει στο λογισμικό φωτισμού και στην αρχιτεκτονική συστήματος να ανταλλάσσουν δεδομένα ανάμεσα στα σημεία φωτισμού LED, στους αισθητήρες και στην πλατφόρμα Interact IoT.


Η πλατφόρμα Interact IoT εκτελεί εκατομμύρια ανταλλαγές δεδομένων καθημερινά χρησιμοποιώντας τις καλύτερες δυνατότητες επεξεργασίας που υπάρχουν.

Σας δίνει τη δυνατότητα να επωφελείστε από τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες, την επεξεργασία και την ανάλυση δεδομένων μεγάλου όγκου και τη μηχανική μάθηση.

Η πλατφόρμα IoT Interact σας παρέχει νέες πληροφορίες για να προάγετε τη λειτουργική αποδοτικότητα και να λαμβάνετε πιο αποτελεσματικές αποφάσεις.

Το Edge γίνεται πιο έξυπνο με το λογισμικό Interact Office



Το Γραφείο Interact βοήθησε το The Edge, ένα καινοτόμο κτίριο γραφείων πολλαπλών μισθωτών στο Άμστερνταμ, για να δημιουργήσει ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον για τους εργαζομένους. Το συνδεδεμένο σύστημα φωτισμού στο The Edge χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής IoT για να επιτρέψει τη συλλογή δεδομένων και τη διορατικότητα μέσω προσαρμοσμένων εφαρμογών λογισμικού του Interact Office, ενισχύοντας την ευελιξία του γραφείου ανοιχτού σχεδίου.
 Καθώς επίσης συνεργαζόμαστε με διάφορες εταιρείες φωτισμού

Το σύστημα επιτρέπει στους υπαλλήλους να προσαρμόζουν τον φωτισμό και τη θερμοκρασία στους χώρους εργασίας τους χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή smartphone του Interact Office και παρέχει στους διαχειριστές κτιρίων δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις λειτουργίες και τις δραστηριότητες μέσω των dashboards του Interact Office. Τα δεδομένα αυτά επιτρέπουν στους διαχειριστές εγκαταστάσεων να μεγιστοποιούν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα καθώς και να μειώνουν το αποτύπωμα CO2 του κτιρίου.
 Μάθετε περισσότερα: https: //www.interact-lighting.com/glo ...

Σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε τους απλούς διακόπτες φωτισμού αλλά ένα κινητό η ένα tablet για να ανοίγουμε τα φώτα. 


ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΈΣΟΥΝ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ