Το σύστημα αυτοματισμού της Vimar Το σύστημα αυτοματισμού της Vimar

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το σύστημα αυτοματισμού της Vimar



O σύγχρονος τρόπος ζωής δημιουργεί διαρκώς νέες ανάγκες, που απαιτούν την "έξυπνη διαχείρισή" τους. Άνεση, ασφάλεια, ενεργειακή διαχείριση, συστήματα ελέγχου εισόδου, διαχείριση περιεχομένων multimedia, έλεγχος και επίβλεψη από απόσταση κ.α. είναι μερικές από τις βασικές αυτές ανάγκες.


Από την ιστοσελίδα της Vimar παρουσιάζω το αυτοματισμό σπιτιού
Με βάση τις αξίες, την εμπειρία, την τεχνολογία και τον σχεδιασμό υψηλής ποιότητας που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε εδώ και 60 χρόνια, σας παρουσιάζουμε λύσεις για τον αυτοματισμό οικιών, κτιρίων και σκαφών: Απλές, αποτελεσματικές και καινοτόμες προτάσεις που δημιουργούνται με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.
Το σύστημα αυτοματισμού της Vimar ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη.
Ανακαλύψτε πώς έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε την αισθητική με τη λειτουργικότητα, την ευκολία στην εγκατάσταση με την ευέλικτη εφαρμογή, και την εξοικονόμηση ενέργειας με την εξαιρετική απόδοση. 
  
Και αν έχετε την εντύπωση ότι έχουμε διαβάσει τις σκέψεις σας, μην εκπλαγείτε: Η Vimar μπορεί να κάνει αυτό και πολλά άλλα. Απλά.



Έλεγχος οικίας

Με το By-me κάθε δωμάτιο ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας: Ανά πάσα στιγμή, για κάθε περίσταση ή ανάγκη.
Αγγίξτε απλώς την Οθόνη Αφής Πολυμέσων και μετά λίγο, για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, μπορείτε να φορτώσετε έναν από τους 32 διαφορετικούς συνδυασμούς θερμοκρασίας, φωτισμού και ανέσεων που είναι διαμορφωμένοι σύμφωνα με τις καθημερινές ανάγκες, τις ειδικές περιστάσεις, τις απρόβλεπτες ανάγκες ή την καθαρή προσωπική σας απόλαυση.
Vimar for you
Δείτε περισσότερα στην σελίδα της Vimar