Το Fluke 279 FC True-rms Thermal Multimeter Το Fluke 279 FC True-rms Thermal Multimeter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το Fluke 279 FC True-rms Thermal Multimeter

 

Τα πολύμετρα θερμικής απεικόνισης είναι ένα εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων πρώτης γραμμής για ηλεκτρικό εξοπλισμό που μπορεί να ελέγξει τα θερμά σημεία σε εξοπλισμό υψηλής τάσης και μετασχηματιστές και να ανιχνεύσει τη θέρμανση των ασφαλειών, των καλωδίων, των μονωτών, των συνδετήρων, των συνδέσμων και των διακοπτών.


Το Fluke 279 FC True-rms Thermal Multimeter σας βοηθά να βρείτε, να επιδιορθώσετε,  και να αναφέρετε πολλά ηλεκτρικά προβλήματα γρήγορα, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα προβλήματα έχουν επιλυθεί.




Εντοπισμός του προβλήματος αμέσως

 Η σάρωση με τον θερμικό αισθητήρα 279 της FC αποκαλύπτει γρήγορα πολλά ηλεκτρικά προβλήματα και από μια ασφαλή απόσταση.

Συνδυάζοντας δύο εργαλεία σε ένα, το θερμικό πολύμετρο φωτίζει το φορτίο και αυξάνει την παραγωγικότητα.

Επεκταμένη λειτουργικότητα
Συμβατό με το iFlex ® (εύκαμπτο ρεύμα σφιγκτήρα) για να επεκτείνετε τις δυνατότητες μέτρησης και να εισέλθετε σε δύσκαμπτες και δύσκολες θέσεις για μέτρηση ρεύματος (μέχρι 2500 A AC).

 Η μεγάλη οθόνη πλήρους χρώματος LCD διευκολύνει και διακρίνει τις εικόνες και τις ενδείξεις. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία 10 ωρών + σας κρατά όλη την ημέρα σε κανονικές συνθήκες.

Με το ενσωματωμένο Fluke Connect ® , μπορείτε να μεταδώσετε ασύρματα τα αποτελέσματα σε ένα smartphone και να εξοικονομήσετε χρόνο στην ολοκλήρωση της αναφοράς για την επικύρωση της εργασίας. Αντιμετώπιση προβλημάτων με την άμεση παρακολούθηση και παρακολούθηση μετρήσεων ζουν στην οθόνη του smartphone σας. Δημιουργήστε και αποστείλετε ηλεκτρονικές αναφορές απευθείας από το πεδίο.
Δείτε περισσότερα