ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ


Η κάρτα Μ3i περιλαμβάνει : GSM module, τροφοδοτικό, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, 1 έξοδο τηλεχειρισμού (ρελέ 12Α), 2 βοηθητικές έξοδοι (ρελέ 12Α), επιτηρητής τάσης τροφοδοσίας (SMS), 2 είσοδοι τηλεειδοποίησης (κλήση), 2 είσοδοι αναφοράς βλάβης (SMS), ενδεικτικά LEDs λειτουργιών.



ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ:


 



Λειτουργία : Ο τηλεχειρισμός και η τηλεειδοποίηση γίνεται από/πρός 2 αριθμούς τηλεφώνου που είναι καταχωρημένοι στην μνήμη SIM, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια.



Ο τηλεχειρισμός και η τηλεειδοποίηση 2 εισόδων γίνεται με κουδουνισμούς χωρίς χρέωση για το χειριστή ή τη συσκευή, ενώ η αποστολή SMS βλάβης ή επιτήρησης τάσης χρεώνει την κάρτα SIM της συσκευής.

Οι φωτογραφίες  δείχνουν την τοποθέτηση της κάρτας SIM και παράδειγμα τοποθέτησης σε κουτί όπου φαίνονται και τα σημεία συνδέσεων.
Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής του τρόπου λειτουργίας και των μηνυμάτων τηλεειδοποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες του δικού σας τελικού προϊόντος.

Περιγραφή

Το M3i είναι μία ολοκληρωμένη ( πλακέτα κίτ) καθαρά επαγγελματική συσκευή με ενσωματωμένο κινητό τηλ. τηλεχειρισμού μοτέρ ή αντλίας μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας με λειτουργίες ενημέρωσης και τηλεειδοποίησης γιά βλάβη ή διακοπή τάσης (SMS και κλήση).

Διαθέτει 1 τηλεχειρισμό και 4 τηλεειδοποιησείς


* Ο τηλεχειρισμός και η τηλεειδοποίηση γίνεται από/πρός 2 αριθμούς τηλεφώνου που είναι καταχωρημένοι στην μνήμη SIM, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια
* Ο τηλεχειρισμός και η τηλεειδοποίηση 2 εισόδων γίνεται με κουδουνισμούς χωρίς χρέωση για το χειριστή ή τη συσκευή, ενώ η αποστολή SMS βλάβης ή επιτήρησης τάσης χρεώνει την κάρτα SIM της συσκευής.

Η κάρτα M3i είναι δέκτης τηλεχειρισμού με χρήση τόνων DTMF για ενσωμάτωση σε συστήματα βιομηχανικού ή οικιακού αυτοματισμού.

Χαρακτηριστικά
* Ένας τηλεχειρισμός
* A Τηλεειδοποίηση με μήνυμα SMS ( συναγερμός )
* B Τηλεειδοποίηση με μήνυμα SMS ( πυρανίχνευση )
* C Τηλεειδοποίηση με τηλεφώνημα ( χωρίς χρέωση )
* D Τηλεειδοποίηση με 3 τηλεφωνήματα ( χωρίς χρέωση )

Για περισσότερα επικοινωνηστε μαζί μου