Έξυπνο φωτιστικό με κάμερα (SECURY'LIGHT) Έξυπνο φωτιστικό με κάμερα (SECURY'LIGHT)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Έξυπνο φωτιστικό με κάμερα (SECURY'LIGHT)





Η Lutec εξειδικεύεται στην παραγωγή φωτιστικών εξωτερικού χώρου και τα προϊόντα της χρησιμοποιούν αποκλειστικά πηγές φωτισμού LED που προσφέρουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Συγχρόνως, η Lutec παράγει φωτιστικά με ενσωματωμένα ή αποσπώμενα ηλιακά panels που προσφέρουν αυτονομία και ανεξαρτησία από το κεντρικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. 
  
Στην ουσία, σας επιτρέπουν να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε χωρίς την ανάγκη παροχής ρεύματος και προσφέρουν την απόλυτη οικονομία ρεύματος καθώς λειτουργούν με την ηλιακή ενέργειας, που τους προσφέρει αυτονομία έως και 40 ώρες!


Η Lutec, ως πρωτοπόρος της τεχνολογίας, παρουσιάζει φέτος μία παγκόσμια καινοτομία, την έννοια του "SECURY'LIGHT".

Τα SECURY'LIGHT είναι φωτιστικά με ενσωματωμένη:
κάμερα υψηλής ανάλυσης (HD)
μικρόφωνο
ανιχνευτή κίνησης και
δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και λήψης ειδοποιήσεων με την εφαρμογή LUTEC SECURY'LIGHT σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή με λογισμικό Android & iOS (smartphone & tablet).





 LUTEC η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για συστήματα κάμερας LUTEC SECURY'LIGHT με φώτα LED. 

Αφού έχετε συνδέσει την εφαρμογή στη συσκευή σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εικόνες και τα βίντεο που λαμβάνονται από την κάμερα του τηλεφώνου σας ή οποιαδήποτε κατάλληλη συσκευή και περιλαμβάνει αμφίδρομη φωνητική επικοινωνία. 
Δείτε ποιος επισκέφτηκε το σπίτι σας κάθε φορά που ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε. 

Το app σας επιτρέπει να επιλέξετε από τρεις, ρυθμιζόμενο, προκαθορισμένες ρυθμίσεις: ΧΑΜΗΛΗ, ΜΕΣΗ & Υψηλή ασφάλεια, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την εφαρμογή στο επίπεδο CUSTOM, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε πλήρως το φως ή τα φώτα σας. Αυτό περιλαμβάνει τη ρύθμιση του εύρους ανίχνευσης του αισθητήρα PIR, τη φωτεινότητα (επίπεδο LUX) χρόνο από τη διάρκεια, το χρόνο μακριά κλπ
ειδοποιήσεις μηνυμάτων μπορεί να αποσταλεί το κινητό σας συσκευή κάθε φορά που η φωτογραφική μηχανή ή το φως ανιχνεύει την κίνηση, τα οποία μπορούν να καταγραφούν με την ημερομηνία και την ώρα .



Για περισσότερα επικοινωνήστε μαζί μας