Η νέα σειρά αυτόματων διακοπτών EasyPact™ CVS απο την Schneider Electric Η νέα σειρά αυτόματων διακοπτών EasyPact™ CVS απο την Schneider Electric

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η νέα σειρά αυτόματων διακοπτών EasyPact™ CVS απο την Schneider Electric



Η Schneider Electric ανακοίνωσε την έναρξη εμπορευματοποίησης της νέας σειράς αυτόματων διακοπτών κλειστού τύπου, κλάσης ΙΙ, EasyPact™ CVS για προστασία εγκαταστάσεων χαμηλής τάσης από 100 έως 630 Ampere.


Σχεδιασμένοι για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των περισσότερων κοινών εφαρμογών προστασίας σε μεσαίου και μικρού μεγέθους εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια, οι νέοι αυτόματοι διακόπτες προσφέρουν επίπεδο απόδοσης και δυνατότητα βελτιστοποίησης κόστους που είναι ασύγκριτη για την κατηγορία τους. Οι ρυθμιζόμενες προστασίες και το υψηλό επίπεδο απόδοσης των διακοπτών Easypact CVS (Ics=100%Icu) αυξάνουν την αξιοπιστία και τον κύκλο ζωής τους ενώ παράλληλα μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα. Ο συμπαγής σχεδιασμός, τα κοινά βοηθητικά εξαρτήματα με τη σειρά αυτόματων διακοπτών Compact NSX και η δυνατότητα τοποθέτησης των εξαρτημάτων απευθείας στην εγκατάσταση (on site) συντελούν στην απλοποίηση της παραγγελίας, της διαχείρισης αποθέματος και εγκατάστασης τους.

«Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι διαθέσιμοι προϋπολογισμοί για κατασκευή και αναβάθμιση εγκαταστάσεων όλο και περισσότερο προσπαθούν να συμπιεστούν. Η νέα σειρά αυτόματων διακοπτών EasyPact CVS θα στηρίξει τους κατασκευαστές πινάκων να προσαρμοστούν στην τάση της αγοράς ενώ θα προσφέρει ταυτόχρονα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς με την επώνυμη ποιότητα του παγκόσμιου ειδικού στη διαχείριση ενέργειας και προστασίας», δήλωσε η Χατζηνάσιου Φωτεινή, Group Product Manager σε Προϊόντα Ισχύος Χαμηλής Τάσης της Schneider Electric. «Η νέα σειρά στηρίζεται στην εξειδίκευση μας στην ακριβή σχεδίαση και κατασκευή, ενώ δημιουργεί προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας».

Η Schneider Electric έχει σχεδιάσει τους διακόπτες EasyPact CVS με γνώμονα την απλότητα και ασφάλεια κατά την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση.

Οι Easypact CVS είναι στιβαροί διακόπτες κατάλληλοι για απομόνωση, όπως διασφαλίζεται από το πρότυπο IEC 60947-2, και διαθέτουν ένδειξη για το θετικό χειρισμό ανοίγματος των κύριων επαφών σε ορατή θέση με δυνατότητα κλειδώματος εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του χειριστή. Επιπρόσθετα η ικανότητα περιορισμού ρεύματος και η θερμική προστασία που παρέχουν μπορούν να περιορίσουν τις καταπονήσεις στον εξοπλισμό που μπορεί να επιφέρει ένα βραχυκύκλωμα και τα απορρέοντα φαινόμενα. Η προστασία από διαρροή προς γη μπορεί να προστεθεί συμπληρωματικά στους διακόπτες Easypact CVS με την εγκατάσταση του προαιρετικού στοιχείου Vigi™.

Για να βελτιστοποιηθεί το συνολικό κόστος επένδυσης, η σειρά EasyPact CVS διαθέτει σπονδυλωτό σχεδιασμό που εξυπηρετεί εύκολα και απλά, οποιεσδήποτε αλλαγές που μπορούν να προκύψουν στην εγκατάσταση. Τα βασικά εξαρτήματα είναι κοινά με τη σειρά αυτόματων διακοπτών Compact NSX , βοηθώντας τη βελτιστοποίηση του αποθέματος σε αξία και του κόστους διαχείρισης του. Επιπρόσθετα, οι διακόπτες EasyPact CVS διαθέτουν τις ίδιες διαστάσεις με τους Compact NSX σε αντίστοιχο μέγεθος, βοηθώντας στη μείωση των συνολικών διαστάσεων των ηλεκτρικών πινάκων και του χρόνου εγκατάστασης.

Είναι κατασκευασμένοι από άριστα υλικά σε πιστοποιημένα εργοστάσια κατά ISO 9001 και ISO 14000, ενώ διαθέτουν διεθνή πιστοποιητικά από ανεξάρτητους οργανισμούς πιστοποίησης σύμφωνα με τα αντίστοιχα διεθνή πρότυπα. Ακολουθώντας τη δέσμευση της Schneider Electric απέναντι στο περιβάλλον, οι αυτόματοι διακόπτες EasyPact CVS συμμορφώνονται με όλα τα περιβαλλοντικά πρότυπα για την κατασκευή, περιλαμβάνοντας RoHS και REACH ενώ έχουν σχεδιαστεί για εύκολη ανακύκλωση.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μπείτε εδώ.