Resume Builders (δημιουργοί βιογραφικών) Resume Builders (δημιουργοί βιογραφικών)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Resume Builders (δημιουργοί βιογραφικών)

 
Όταν υποβάλλεις μια αίτηση για μια θέση εργασίας, θέλεις να κάνεις όσο το δυνατόν πιο καλή πρώτη εντύπωση γίνεται. Ωστόσο, αν το βιογραφικό σου δεν είναι σωστά φτιαγμένο, πολύ πιθανόν η κατάσταση να γίνει συγκλονιστική.



Αν θεωρείς πως το βιογραφικό σου είναι σωστά γραμμένο, αλλά δεν έχει καλό σχεδιασμό ή είναι πολύ απλό, τότε θα χαρείς να μάθεις πως υπάρχουν online υπηρεσίες οι οποίες υπόσχονται να σου παρέχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να δημιουργήσεις ένα εκπληκτικό βιογραφικό εντελώς δωρεάν (οι περισσότερες από αυτές, ωστόσο, έχουν περιορισμένη πρόσβαση στα δωρεάν πακέτα τους).
Ένας πάρα πολύ καλός τρόπος για να «πουλήσεις» τον εαυτό σου παρουσιάζοντας τα προσόντα σου, είναι κατασκευάζοντας ένα portfolio. Ως συντάκτης, όταν κάνω αίτηση για μια θέση εργασίας, πάντα βάζω στο βιογραφικό μου το σύνδεσμο του portfolio μου ώστε να δουν όλη την δουλειά που έχω κάνει.
Αν δεν ενδιαφέρεσαι να δημιουργήσεις ένα portfolio και θέλεις να συνεχίσεις μόνο με το βιογραφικό σου, τότε παρακάτω έχουμε προσθέσει τους καλύτερους Resume Builders (δημιουργοί βιογραφικών) για να δημιουργήσεις το βιογραφικό σου online (μπορείς στη συνέχεια να το κατεβάσεις σε διάφορες μορφές, όπως για παράδειγμα σε .PDF).

UpToWork – Νεο

   

Canva






VisualCV