Σύστημα αυτοματισμών tebis απο την Hager Σύστημα αυτοματισμών tebis απο την Hager

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Σύστημα αυτοματισμών tebis απο την Hager


   
 


Τo σύστημα tebis αναλαμβάνει τη διαχείριση όλων των ηλεκτρικών λειτουργιών σε ένα κτίριο (φωτισμός, ηλεκτρικά ρολά, θέρμανση) μέσω προηγμένων εφαρμογών αυτοματισμού (λογικές λειτουργίες, χειρισμός από οθόνες, διαχείριση ενέργειας).


Διαθέτει ένα μεγάλο εύρος επιλογών σημείων ελέγχου (ενσύρματα μπουτόν, ασύρματα τηλεχειριστήρια RF και IR, οθόνες αφής, μετεωρολογικούς σταθμούς κλπ), τα οποία μπορούν να δώσουν μια νέα διάσταση στην εμπειρία κτιριακών αυτοματισμών στους πελάτες σας.
  
 Η τεχνολογία KNX εξασφαλίζει την βιωσιμότητα και την διαχρονικότητα των κτιρίων. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κτιρίου υπό κατασκευή και τις ανάγκες του τελικού χρήστη, το σύστημα tebis προσφέρει 3 μεθόδους προγραμματισμού της εγκατάστασης.


Η ασύρματη RF έκδοση του KNX, tebis.quicklink το κάνει πολύ εύκολο. Όχι μόνο εξοικονομείτε το κόστος της καλωδίωσης, αλλά έχετε και τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την εγκατάσταση από τις ίδιες τις συσκευές, από το εργαλείο προγραμματισμού TX100Α ή από το ETS.
  
 Όποτε υπάρχει ανάγκη για μετατροπές ή αλλαγές στις ρυθμίσεις, αυτές συνήθως γίνονται με το πάτημα μερικών πλήκτρων.

 Όλα ελέγχονται ασύρματα, και τώρα μπορείτε να ενσωματώσετε ασύρματες συσκευές tebis.quicklink σε ένα σύστημα ΚΝΧ προγραμματισμένου μέσω ETS χρησιμοποιώντας μία μονάδα ασύρματης διασύνδεσης TR131A.






Με το easy της Hager, η πρόσβαση στο κόσμο του KNX γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Το έργο ολοκληρώνεται γρήγορα και απλά με το νέο εργαλείο προγραμματισμού, το TXA100.

 Όλα γίνονται απλά και εύκολα από το smartphone, tablet ή το laptop σας μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής. Η διαδικασία προγραμματισμού είναι απλή, χωρίς να απαιτεί ειδικές ικανότητες και έχει σχεδιαστεί για μικρού και μεσαίου μεγέθους εγκαταστάσεις. Όλα τα προϊόντα του συστήματος easy είναι 100% KNX και μπορούν να εξοπλίσουν τις εγκαταστάσεις αυτές με την τεχνολογία έξυπνου κτιρίου.