Φωτιζόμενο χαλάκι Φωτιζόμενο χαλάκι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Φωτιζόμενο χαλάκι



Φωτάκια στο ταβάνι, φωτάκια στους τοίχους, φωτάκια στα μπαλκόνια, φωτάκια στις γιρλάντες, φωτάκια στα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, ωραία όλα αυτά βρε παιδί μου.
 Φέτος όμως θέλω κάπου αλλού φωτάκια.



ΦΩΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ!! Ναι αυτό είναι!!!

Με πρόλαβαν, έχει γίνει και αυτό!!

 Αυτό το πλεκτό χαλάκι με φωτάκια έχει εμπνεύσει και άλλους να φτιάξουν το δικό τους και να μοιραστούν τις οδηγίες για το πως το έφτιαξαν, έτσι ώστε να το δοκιμάσετε κι εσείς από την άνεση του σπιτιού σας.

Τι είναι ένα δωμάτιο χωρίς όμορφο φωτισμό ή ένα χαλί που να του δίνει προσωπικότητα;
Το καλύτερο είναι ότι αυτή η κατασκευή τα συνδυάζει και τα δύο σε ένα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Θα χρειαστείτε μια σειρά φωτάκια LED.

 Είναι σημαντικό να είναι LED έτσι ώστε να μην υπερθερμανθούν και προκαλέσουν φωτιά. Επίσης, είναι πολύ καλά για την εξοικονόμηση ενέργειας. Το μήκος τους θα καθορίσει το μέγεθος του χαλιού σας.

Οι παρακάτω κατασκευές χρησιμοποιούν φωτάκια μήκους 6 μέτρων και το χαλί βγαίνει με διάμετρο περίπου μισό μέτρο.








Η Johanna έπλεξε μερικές σειρές πριν βάλει τα φωτάκια και χρησιμοποίησε υφασμάτινο νήμα αντί για σκοινί που είχε το αρχικό πρότζεκτ.



Αυτή είναι η εκδοχή της Bauta Witch. Θέλησε να δώσει ένα πιο φλοράλ στιλ κι έτσι έβαλε και τελείωμα στο χαλάκι της. Αυτό το σχέδιο δίνει στιλ στο χαλί σας και το κάνει να φαίνεται πιο μεγάλο σε περίπτωση που τα φωτάκια σας δεν είναι αρκετά μακριά.
Και η Sans Limites Crochet εμπνεύστηκε από το σχέδιο. Η εκδοχή της είναι παρόμοια με την αρχική, αλλά με μια αλλαγή στο σχέδιο. Το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο όπως και να’χει.



Στις κατασκευές που είδατε παραπάνω χρησιμοποιήθηκαν άσπρα φωτάκια και νήμα όπως στην αρχική κατασκευή.

 Μπορείτε όμως να επιλέξετε και άλλα χρώματα αν προτιμάτε κάτι πιο πολύχρωμο.
Μπορείτε να διαλέξετε ένα πολύχρωμο νήμα ή ένα νήμα άλλου χρώματος.

Τα παστέλ χρώματα θα ταίριαζαν περισσότερο στο δωμάτιο ενός μωρού, ενώ το πιο πολύχρωμο στιλ θα πήγαινε σε ένα σαλόνι. Φυσικά, εξαρτάται από το γούστο και τις ανάγκες σας!

το είδα εδώ