Πρίζα σούκο με φωτάκι νυκτός LED με αισθητήρας φωτός Πρίζα σούκο με φωτάκι νυκτός LED με αισθητήρας φωτός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Πρίζα σούκο με φωτάκι νυκτός LED με αισθητήρας φωτός





Πόσες φορές δεν σηκωθήκατε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι της νύχτας για ένα ποτήρι νερό και καταλήξατε να χτυπάτε σε όλα τα έπιπλα, μετανιώνοντας για την απόφαση σας; Η λύση είναι η πρίζα σούκο με φωτάκι νυκτός
με 3 LED και αισθητήρα κίνησης!



Είναι αμέτρητες οι φορές που σηκώθηκες μέσα στη νύχτα για ένα ποτήρι νερό αλλά στην προσπάθεια να μην ξυπνήσεις κανέναν από την υπόλοιπη οικογένεια δεν άναψες κανένα φως... Αποτέλεσμα; Να "σκουντουφλάς" πάνω στα έπιπλα και να τραυματίζεσαι!


Αλλά και το μικρό παιδάκι δυσκολεύεται να κοιμηθεί στο δικό του δωμάτιο στο απόλυτο σκοτάδι, με συνέπεια να τρυπώνει μέσα στη νύχτα στα δικά σου σκεπάσματα για να νιώσει ασφάλεια...
Φώτισε το σπίτι σου με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο! Πρίζα σούκο με LED φωτάκι νυκτός και αισθητήρα φωτός!
Τοποθέτησε στην πρίζα το φωτάκι νυκτός, άνοιξε τον διακόπτη και... εγένετο το φως! Το φωτάκι διαθέτει ενσωματωμένη πρίζα σούκο αλλά και λειτουργία αυτόνομης ανίχνευσης φωτός.


Ρυθμίστε το φωτάκι στην αυτόματη λειτουργία και ο αισθητήρας φωτός θα αντιλαμβάνεται πότε πρέπει να ανάψει ή να σβήσει η λάμπα ανάλογα με το φως του ήλιου, εξοικονομώντας για εσάς χρήματα και ενέργεια!

Ισχύς: 230V/50Hz