Έξυπνo Φωτιστικό κερί Έξυπνo Φωτιστικό κερί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Έξυπνo Φωτιστικό κερί






Δημιούργησε τον προσωπικό σου φωτισμό, ασύρματα με τo έξυπνo φωτιστικό Mipow Playbulb Candle, το οποίο φυσάς και σβήνει σαν αληθινό κερί!

Έχοντας αρχικά ξεκινήσει ως ιδέα στο Kickstarter, σε σύντομο χρονικό διάστημα έλαβε την απαραίτητη στήριξη και αγαπήθηκε από άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο για τις λειτουργίες του και την απλότητά του!



Η νέα εποχή φωτισμού έφτασε και είναι έξυπνη, ευχάριστη, μα πάνω από όλα ευέλικτη. Με την εφαρμογή της συσκευής σου μπορείς να ελέγξεις ασύρματα τον φωτισμό στον χώρο σου! Διάλεξε και αποθήκευσε τις δικές σου προτιμήσεις φωτισμού και εφέ ανάλογα με τη διάθεσή σου.

 Χαλαρώνεις, διαβάζεις, διασκεδάζεις; Βρες τον φωτισμό που αρμόζει στην περίσταση!

Με τη βοήθεια της συνοδευτικής του εφαρμογής θα διαχειριστείς τον φωτισμό γύρω σου σε εμβέλεια 10 μέτρων! Το app είναι συμβατό με συσκευές Apple (iOS 7.0+) και Android (Android 4.3+). Το Mipow Playbulb Candleλειτουργεί ασύρματα με Bluetooth 4.0 κι ακόμα κι αν έχεις πολλά «κεριά», θα τα ελέγξεις όλα από μία συσκευή!

Φύσα και... θα σβήσει!
 
Η Τεχνολογία στερείται συναισθημάτων, λένε. Πόσο λίγα ξέρουν... ΤοPlaybulb Candle είναι μια έξυπνη συσκευή, ικανή να καταλάβει τον άνθρωπο. Φύσα το και θα δεις τη «φλόγα» του να σβήνει σαν να είχες μπροστά σου πραγματικό κερί! Ο δε ειδικός μηχανισμός της, θα χαρίσει στον χώρο σου μια ξεχωριστή αύρα, γεμίζοντάς τον με μια ελαφριά ευωδιά λεβάντας!


Ο έλεγχος περνά στα χέρια σου
 

Το Mipow Playbulb Candle συνοδεύεται από ειδική εφαρμογή!
 Κατεβάζεις το Playbulb X από App Store ή Google Play Store, ανάλογα τη συσκευή που διαθέτεις και επιλέγεις μέσα από τη συσκευή σου το χρώμα του φωτός αλλά και τα εφέ του φωτισμού για να «κάνεις παιχνίδι» και ατμόσφαιρα χωρίς να ξεβολευτείς καν από τον καναπέ σου!