Nέα κυκλική κασέτα 360° της Samsung Nέα κυκλική κασέτα 360° της Samsung

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Nέα κυκλική κασέτα 360° της Samsung


 


H Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση των νέων προϊόντων επαγγελματικού κλιματισμού στην ελληνική αγορά.

Σε αυτά περιλαμβάνονται η κομψή κυκλική κασέτα 360°, τρία νέα μοντέλα της σειράς DVM Eco, η νέα ισχυρή μονάδα μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου (VRF) καθώς και η πρωτοποριακή αντλία θερμότητας DVM Modular Chiller. Όλα τα νέα προϊόντα παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η εταιρεία πρόσφατα για τους συνεργάτες της.


Μια εντελώς νέα πρόταση της Samsung αποτελεί η κασέτα 360°, που διακρίνεται τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για τη λειτουργικότητά της. Το επαναστατικό αυτό προϊόν στην κατηγορία της κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων είναι η μοναδική στον κόσμο κυκλική κασέτα που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τύπο και μοτίβο οροφής. Ο κλιματιζόμενος αέρας διαχέεται ομοιόμορφα, σε όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς τη δημιουργία νεκρών ζωνών στο χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη βοήθεια τριών βοηθητικών ανεμιστήρων επιτυγχάνεται η ρύθμιση της δέσμης του αέρα χωρίς τη χρήση πτερυγίων, εκμεταλλευόμενη το φαινόμενο Coanda. Το προϊόν είναι διαθέσιμο από 7,1 έως 14Kw είτε ως αυτόνομο είτε ως εσωτερική μονάδα για σύνδεση σε σύστημα DVM.


Η εταιρεία παρουσίασε, επίσης, τρεις νέες προσθήκες 10, 12 και 14ΗΡ στη σειρά DVM Eco. Η συγκεκριμένη σειρά επεκτείνεται πλέον από τους 4 HΡ έως τους 14 HΡ, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες τόσο για οικιακές όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές. Οι νέες μονάδες είναι ιδανικές για περιορισμένους χώρους, καθώς απαιτούν 56% μικρότερο χώρο εγκατάστασης. Επιπλέον, είναι κατά 30% πιο ελαφριές σε σχέση με μονάδες αντίστοιχης ισχύος από την κλασική σειρά DVM.



Ο καινοτόμος σχεδιασμός της κασέτας 360 μεταμορφώνει τη ροή του αέρα. Ο επαναστατικός ανεμιστήρας εντός της κασέτας 360 καθοδηγεί τον αέρα, ώστε να σχηματίσει μία απόλυτα οριζόντια ροή, δημιουργώντας στρώματα ψυχρού αέρα. Το κυκλικό κύμα αέρα ελέγχει σταθερά τη θερμοκρασία του δωματίου, διαχέοντας ομοιόμορφα τον κλιματιζόμενο αέρα σε όλες τις κατευθύνσεις. Η ρύθμιση της δέσμης του αέρα επιτυγχάνεται, χωρίς τη χρήση πτερυγίων, εξασφαλίζοντας γρήγορη και άνετη ψύξη στο χώρο με χρήση του 100% του όγκου του αέρα σε σύγκριση με τις κλασικές κασέτες τεσσάρων κατευθύνσεων, οι οποίες μπορούν να χάσουν το 25% του όγκου του αέρα. Ως αποτέλεσμα η ταχύτητα ψύξης έχει αυξηθεί κατά 34%.
   

Η κασέτα 360 διακρίνεται για την απόδοση και τον σχεδιασμό της, που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τύπο και μοτίβο οροφής. Η μονάδα διαθέτει ένα στυλάτο πάνελ και μία έξυπνη οθόνη, που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τη ροή του αέρα ανάλογα με την προτίμησή τους.

Η μονάδα κλιματισμού μπορεί να τοποθετηθεί είτε μέσα στην οροφή είτε να είναι εμφανής, προσφέροντας ευελιξία, ώστε να ταιριάζει με οποιοδήποτε τύπο δωματίου. Επιπλέον μπορεί να προστεθεί το πακέτο «Samsung Virus Doctor kit», ώστε να εξαλείψει την σκόνη, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, τα αλλεργιογόνα, τα βακτήρια και τους ιούς.