Φωτιζόμενες πλάκες κήπου Φωτιζόμενες πλάκες κήπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Φωτιζόμενες πλάκες κήπου


Η ιταλική εταιρία Serralunga λανσάρισε ένα νέο τύπου «πεζοδρόμιο» για τον κήπο, το οποίο είναι αυτοφωτιζόμενο, δημιουργώντας ένα μονοπάτι φωτός στους χώρους που εγκαθίσταται.



   


Με τη συλλογή των φωτιζόμενων πετρών της Serralunga, οι εξωτερικοί χώροι δε χρειάζονται εφαρμογή πρόσθετων μονάδων για το φωτισμό του μονοπατιού που οδηγεί στην κεντρική είσοδο του σπιτιού.



Το αισθητικό αποτέλεσμα προσδίδει στον κήπο σας μία αίσθηση οάσης μοντέρνου, αυθεντικού φωτισμού.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η εταιρία Serralunga είναι μία πρωτοπόρα ιταλική εταιρία επίπλων εξωτερικού χώρου, η οποία ιδρύθηκε στην πόλη Biella το 1825. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, που κατάφερε με την δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα της να αναπτύξει την εταιρία για πέντε γενιές.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η φιλοσοφία της Serralunga, όπως αποτυπώνεται γεμάτη συναισθηματισμό στα λόγια του Marco Serralunga:

«Κάθε ψυχή έχει ένα μέρος που βρίσκει γαλήνη. Φαντάζομαι χώρους στους οποίους τα αντικείμενα μου προσδίδουν μία αίσθηση ηρεμίας και ομορφιάς σε ένα φυσικό περιβάλλον. Αυτό είναι το όνειρο που καθοδηγεί τις εργασίες μας καθημερινά: ένα ρευστό όριο μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, όπου το «έξω» γίνεται οικείο και το «μέσα» φωτεινό και ηλιόλουστο, αναμειγνύοντας στοιχεία για τη δημιουργία του απροσδόκητου.»