Η τεχνική KNX JUNG Η τεχνική KNX JUNG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η τεχνική KNX JUNG

   
Η έξυπνη τεχνολογία κτίριο JUNG KNX ενσωματώνει διαβίωσης και εργασίας κόσμους σε ένα δίκτυο συσκευών επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να ρυθμίσει το φωτισμό, το κλίμα, περσίδες / παντζούρια, ασφάλεια και πολυμέσων πλήρως σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Φωτισμός έλεγχος με το KNX
Συμπεριλήφθηκαν στο έξυπνο σύστημα ελέγχου του κτιρίου σας


KNX αισθητήρες πάτημα ενός κουμπιού
    


Ενεργοποίηση και εξασθένιση των φώτων και η αποθήκευση του φωτός σκηνές

Μπορεί να συνδυαστεί με τον έλεγχο των περσίδες, παντζούρια και τη θερμοκρασία, για παράδειγμα


Έξυπνες οθόνες
   


Με οθόνη αφής και διαισθητική διεπαφή χρήστη


KNX Smart Panel
Η fanless οθόνη KNX Smart Panel για επιτοίχια εγκατάσταση καθιστά τον έλεγχο της σύγχρονης τεχνολογίας KNX σπίτι απλά πιο βολικό.Χρησιμοποιείται ως κεντρική μονάδα ελέγχου, τον έλεγχο και την παρακολούθηση του φωτός, περσίδες και παντζούρια, τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, συστήματα συναγερμού και πολυμέσων γίνεται έτσι από μια κεντρική τοποθεσία. Επιπλέον, το Smart Panel έχει μια ολοκληρωμένη 1,3 megapixel ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ένα υψηλής ποιότητας μεγάφωνο και ένα μικρόφωνο. Με κομψό σχεδιασμό καρέ σε γυαλί, αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα, το Smart Panel κερδίζει πάνω με μια κομψή εμφάνιση.


 Χάρη στο νέο, ολοκληρωμένο λογισμικό διαμόρφωσης JUNG, η αρχική εγκατάσταση του Smart Panel είναι γρήγορη και εύκολη. Επιπλέον, το ενιαίο λειτουργικό περιβάλλον JUNG παρέχει διαισθητικό έλεγχο όλων των λειτουργιών. Η λογική δομή διασύνδεσης μπορεί να αναγνωριστεί στην έγχρωμη οθόνη αφής 16: 9. Μορφή και στο διαγώνιο οθόνης 229 χιλιοστά


Πατήστε εδώ για μια εικονική περιήγηση της τεχνολογίας JUNG KNX( βίντεο)

  


                                        


http://www.jung.de/en/