Νέες ψηφιακές εφαρμογές από τη Schneider Electric Νέες ψηφιακές εφαρμογές από τη Schneider Electric

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέες ψηφιακές εφαρμογές από τη Schneider Electric

 
Η Schneider Electric με στόχο τη συνεχή υποστήριξη των συνεργατών της αλλά και των πελατών τους, σας παρουσιάζει 2 νέες ψηφιακές εφαρμογές για έξυπνες συσκευές (smart phones & tablets).
Στην παρούσα επιστολή μπορείτε να ενημερωθείτε για τα δύο νέα εργαλεία που ψηφιοποιούν περαιτέρω την πληροφορία σχετικά με την προσφορά της Schneider Electric και βοηθούν στην ταχύτερη, ευκολότερη και πιο διαδραστική ενημέρωση γύρω από αυτήν.


Σας καλούμε να κατεβάσετε & να πλοηγηθείτε στις παρακάτω εφαρμογές, να ανακαλύψετε όλες τους τις δυνατότητες καθώς και να τις προτείνετε στους δικούς σας πελάτες!
Νέα εφαρμογή Schneider @ home
Schneider @ home
Περιγραφή:
Ανακαλύψτε το νέο ψηφιακό περιοδικό για το διακοπτικό υλικό της Schneider Electric. Μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή οι τελικοί καταναλωτές (ιδιώτες) θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν με διαδραστικό τρόπο την προσφορά της Schneider Electric στο διακοπτικό υλικό και συγκεκριμένα στις σειρές Merten, Unica & Sedna.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μονό για tablets με λειτουργικό σύστημα Android & IOS και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τα αντίστοιχα market places.
Download IOS  Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για iPAD μπείτε εδώ: https://itunes.apple.com/gr/app/schneider-home/id871867460?mt=8&ign-mpt=uo%3D4 
Download Android  Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για tablet με λογισμικό Android μπείτε εδώ:https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.xtd.schneiderathome
Εφαρμογή eCatalog
Εφαρμογή τιμοκαταλόγου
Περιγραφή:
Ανακαλύψτε την νέα εφαρμογή του γενικού τιμοκαταλόγου της Schneider Electric. Μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορείτε και εσείς αλλά και οι πελάτες σας (πχ. ηλεκτρολόγοι) να βρείτε τους κωδικούς και τις τιμές όλων των προϊόντων Schneider Electric.
Η εύρεση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με την απευθείας αναζήτηση ανά κωδικό προϊόντος (εάν τον γνωρίζετε), είτε πληκτρολογώντας κάποια περιγραφή σχετικά με το προϊόν, είτε μέσω του barcode του.
Παράλληλα, έχετε την επιλογή να αποθηκεύεται (στα Αγαπημένα) τους κωδικούς που χρησιμοποιείται συχνότερα προκειμένου να διευκολύνεστε κατά την αναζήτηση της τιμής τους.
Η εφαρμογή διατίθεται για όλες τις έξυπνες συσκευές (smartphone & tablet) με λειτουργικό σύστημα Android & IOS και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τα αντίστοιχα market places.

 
Download IOS Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για iPhone & iPAD μπείτε εδώ:https://itunes.apple.com/gr/app/schneider-electric-ecatalog/id882696502?mt=8
Download Android Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για smartphone ή tablet με λογισμικό Android μπείτε εδώ:https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.sieben.schneidercatalogue
Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης  Πελατών ή με τον αρμόδιο μηχανικό πωλήσεων.