Λάμπα που ανάβει με την φωνή Λάμπα που ανάβει με την φωνή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Λάμπα που ανάβει με την φωνή


lampa anavi me foni Λάμπα που ανάβει με την φωνή   Vocca Light Switch


Οι απλές κινήσεις που ξεκλειδώνουν κινητά και άλλες έξυπνες συσκευές έχουν αναμφισβήτητα διευκολύνει τη ζωή μας. Αυτή ακριβώς είναι η λογική που κρύβεται πίσω από το Vocca Light Switch, καθώς οι δημιουργοί του έχουν ξεκινήσει μια καμπάνια στο Kickstarter για να φέρουν στην αγορά ένανadapter (μετασχηματιστής – ντουί) που ελέγχεται μέσω φωνητικής εντολής.


Το
 Vocca Light Switch χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Bluetooth LE ώστε να συνδεθεί με μια εφαρμογή στο smartphone μας. Το Vocca τοποθετείται ανάμεσα στη λάμπα και στην υποδοχή της και συνοδεύεται από ένα μικρόφωνο και ένα Bluetooth chip. Ακόλουθα, μπορούμε να καθορίσουμε συγκεκριμένες εντολές ενεργοποίησης για το άνοιγμα ή κλείσιμο του φωτός μέσα από την app, δίχως άλλη εγκατάσταση ή ρύθμιση του Wi-Fi.

Ταυτόχρονα με το φωνητικό έλεγχο (κάνει χρήση της τεχνολογίας Sensory), το Vocca προσφέρει όλες τις κλασικές δυνατότητες των άλλων συστημάτων φωτισμού της αγοράς όπως τον έλεγχο των λαμπτήρων φωτισμού από το τηλέφωνό μας, την δυνατότητα καθορισμού timers για την ώρα που πέφτουμε για ύπνο ή σηκωνόμαστε κ.α. 
Πηγή : techcrunch.com