350.Lyric : Ο έξυπνος θερμοστάτης της Honeywell 350.Lyric : Ο έξυπνος θερμοστάτης της Honeywell

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

350.Lyric : Ο έξυπνος θερμοστάτης της Honeywell



Παρουσιάστηκε από την Honeywell, γνωστή αμερικανική εταιρεία
αυτοματισμών και κατασκευάστρια αρκετών mainframes (Honeywell Bull) στο παρελθόν, το Lyric – ένας νεός «έξυπνος» θερμοστάτης. 


LHBa
Το προϊόν αυτό εκμεταλλεύεται την νέα πλατφόρμα HomeKit της Apple και είναι ίσως ο πρώτος σοβαρός ανταγωνιστής του Nest (Google).
LHBb
Πέραν από τις σχεδιαστικές ομοιότητες, το Lyric είναι ικανό να μαθαίνει τις συνήθειες του ιδιοκτήτη του και να προσαρμόζει την θερμοκρασία του χώρου στα συνήθη επιθυμητά επίπεδα αλλά και χάρη σε έναν ειδικό αλγόριθμο - που συνυπολογίζει την υγρασία, την ηλιοφάνεια ή την συννεφιά – να ενεργεί με κατάλληλες αυξομοιώσεις (Fine Tune).
Δεν απαιτεί κάποια ειδική τοποθέτηση (wireless), ο χειρισμός γίνεται μέσω εφαρμογής από την iOS συσκευή σας και η τιμή διάθεσης του είναι τα $279

.Η λειτουργία του θερμοστάτη απεικονίζεται με ένα απαλό οπίσθιο φωτισμό σε χρώμα πορτοκαλί (θέρμανση), μπλέ (ψύξη) και πράσινο (εξοικονόμηση). Η οθόνη πληροφοριών είναι ταυτόχρονα και οθόνης αφής και εκτός από 
τη θερμοκρασία του χώρου, προβάλει την πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες ώρες. Επίσης, ο θερμοστάτης, προσφέρει πληροφόρηση για το πότε είναι απαραίτητο να εκτελεστεί συντήρηση του συστήματος θέρμανσης/ψύξης, αλλαγή φίλτρων, κλπ. Σύμφωνα με τη Honeywell, θα είναι διαθέσιμος για το κοινό από τον Αύγουστο του 2014. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μερικές από τις λειτουργίες του.


πηγή