265.Black+Decker με τον νέο ασύρματο οδηγό 265.Black+Decker με τον νέο ασύρματο οδηγό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

265.Black+Decker με τον νέο ασύρματο οδηγό

Αν είσαι από τους μερακλήδες που πιάνουν τα χέρια τους και γουστάρουν να φτιάχνουν τα πάντα μόνοι τους, τότε σίγουρα έχεις επενδύσει σε κάποιον ασύρματο οδηγό/τρυπάνι για να επιταχύνεις τη δουλειά σου και να μειώσεις την κούραση
. Επίσης, είναι πολύ πιθανό καμιά φορά να σου ξέφυγαν τα “γκάζια” με αποτέλεσμα να σπάσεις το κεφάλι κάποιας βίδας ή (ακόμη χειρότερα) να προκάλεσες ζημιά σε έπιπλο ή τοίχο.Εδώ έρχεται να κάνει τη διαφορά η Black+Decker με τον νέο ασύρματο οδηγό Autosense Drill, ο οποίος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σταματά μόλις η βίδα έρθει στην ίδια ευθεία με την επιφάνεια που τρυπά.

Ο χρήστης επιλέγει τον τύπο της βίδας και τον τύπο του ξύλου που θα τρυπήσει δίνοντας έτσι στον οδηγό τις απαραίτητες πληροφορίες για την απαιτούμενη ροπή. 
Μόλις αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι απαιτείται μεγαλύτερη ροπή για το τρύπημα, επιβραδύνει και σταματά όταν το κεφάλι της βίδας φτάσει στην επιφάνεια του ξύλου. Φυσικά, ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει το τρύπημα όσο επιθυμεί, αλλά αν θέλει απλά να δώσει ένα ελαφρό σφίξιμο για σιγουριά, τότε με ένα πάτημα η βίδα θα γυρίσει κατά 1/4.
Το Black+Decker Autosense Drill/Driver θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στα $80 (περίπου €60).