Ημερίδα αυτοματισμού Ημερίδα αυτοματισμού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ημερίδα αυτοματισμού




Στην ημερίδα αυτοματισμού με τίτλο “You wouldn’t believe the things we do” (οι απίστευτες εφαρμογές και δυνατότητες των προϊόντων μας) προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους η εταιρεία Uteco Α.Β.Ε.Ε. από κοινού με την Mitsubishi Electric F.A., η οποία και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο Ελαίων Loft στον Ελαιώνα (α/τα Βέλους 3 & Ναυτικού).

Σκοπός της συγκεκριμένης ημερίδας, η οποία θα διεξαχθεί στα αγγλικά, είναι η ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις εφαρμογές του οίκου Mitsubishi Electric Factory Automation από τους ιθύνοντες των προϊόντων της Mitsubishi Ιταλίας. Ειδικότερα, η ημερίδα θα διαρθρωθεί σε δύο μέρη.

 Στο πρώτο μέρος οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν παρουσιάσεις – επιδείξεις demo οργάνων και συστημάτων Mitsubishi, ενώ θα πραγματοποιήσουν και “Hands on training” με τα demos.

Επίσης, θα υπάρξει η δυνατότητα γνωριμίας με τους εκπροσώπους τόσο της Mitsubishi Electric όσο και της Uteco Α.Ε.Β.Ε. 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσουν εκτενείς παρουσιάσεις προϊόντων και μηχανισμών, ενώ θα συζητηθεί και η προοπτική της 4ης βιομηχανικής επανάστασης από τη σκοπιά της Mitsubishi.

Η εκδήλωση θα κλείσει με ανοικτή συζήτηση και μπουφέ.