Αισθητήρας ενέργειας PowerTags Schneider Electric Αισθητήρας ενέργειας PowerTags Schneider Electric

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Αισθητήρας ενέργειας PowerTags Schneider Electric



Η Schneider Electric σειρά Acti 9 εμπλουτίζεται με PowerTags, ένα ασύρματο αισθητήρα παρακολούθησης για σπονδυλωτή συσκευές, ο πιο απλός και άμεσος τρόπος για να κάνετε μια έγκαιρη και ακριβή έλεγχο των φορτίων ή τις πιο κρίσιμες γραμμές που υπάρχουν στο κτήριο




PowerTags της Schneider Electric , το νέο ασύρματο αισθητήρα παρακολούθησης για δομοστοιχειωτές μονάδες, τοποθετείται απευθείας στα αρθρωτή ακροδέκτες τροφοδοσίας της συσκευής, με ονομαστικό ρεύμα μέχρι 63Α και είναι διαθέσιμο για 1P, 1P + N, 3P, 3P + Ν

Είναι μεταδίδονται ασύρματα σε ενεργό μετρήσεις ενέργειας στην κατηγορία 1, τάση, ρεύμα, ισχύς και συντελεστής ισχύος.

 Η ολοκληρωμένη παρακολούθηση των φορτίων μπορεί να επιτευχθεί όχι μόνο με την αποκλειστική μέτρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και τις παραμέτρους, αλλά και να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργική διαχείριση του σταθμού.

Με PowerTags είναι συνεπώς δυνατόν να ληφθεί, για παράδειγμα, το ποσοστό της απορρόφησης της γραμμής σε σχέση με μια ονομαστική ή ορθή τιμή λειτουργίας, ή τα δεδομένα που σχετίζονται με την εξισορρόπηση των φάσεων. Οι πληροφορίες που μεταδίδονται λαμβάνεται μέσω Smartlink Smartlink ΝΑΙ ΝΑΙ D ή Β Ethernet, τόσο την επικοινωνία με Modbus TCP / IP και θύρα RJ45. Αυτές οι δύο τελευταίες συσκευές μπορούν να συνδεθούν και να λαμβάνουν τη μέγιστη πληροφορίες 20 PowerTags για κάθε Acti9 Smartlink.


Χάρη στην επικοινωνία γίνεται ασύρματα, επίσης, η εγκατάσταση διαρκεί λίγα λεπτά? για να εμφανίσετε τα δεδομένα δεν δεσμεύεται επίσης σε μια τοπική οθόνη, δεδομένου ότι μπορούν να λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο σε ένα PC με ενσωματωμένη ιστοσελίδες, χωρίς τη χρήση άλλου λογισμικού.

Πάντα από ιστοσελίδες, είναι επίσης δυνατό να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που αφορούν, για παράδειγμα, η απορρόφηση του φορτίου, που υπερβαίνει τα κατώτατα όρια σε τάσεις ή ρεύματος, η κατανάλωση ενέργειας.





Χάρη σε PowerTags της Schneider Electric και τα καθήκοντα που περιγράφονται, για να μετατρέψει ένα πρότυπο ηλεκτρικό πίνακα σε ένα παρακολουθείται πλαίσιο και την επικοινωνία, ποτέ δεν ήταν τόσο απλό: είναι στην πραγματικότητα μια πολύ συμπαγή λύση που, χάρη στην ασύρματη και τις διαστάσεις, μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση, ακόμα και σε υφιστάμενα πλαίσια, αρχίζουν τώρα να καρπωθούν τα οφέλη της σύνδεσης.