Σύστημα ECG της OSRAM Σύστημα ECG της OSRAM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Σύστημα ECG της OSRAM

Με τα συστήματα ΗΚΓ από την OSRAM επιλέγετε καινοτομία, εμπειρία, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα

Σε ένα ιδανικά εναρμονισμένο σύστημα διαχείρισης του φωτός, η ποιότητα του κάθε στοιχείου είναι εξαιρετικά σημαντική.

 Τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου αντικατέστησαν τις συμβατικές διατάξεις έρμα εδώ και πολύ καιρό και διαδραματίζουν όλο και πιο σημαντικό ρόλο. Χάρη στη συνεχή, πρωτοποριακή έρευνα της OSRAM, οι παραδοσιακές διατάξεις του έρματος έχουν εξελιχθεί σε έναν "έξυπνο εγκέφαλο".

 Για όλες τις κύριες τεχνολογίες φωτισμού.

Το αποτέλεσμα είναι πλέον η ύπαρξη φανταστικών νέων τρόπων για τη δημιουργία πρωτοποριακού αλλά και ενεργειακά αποδοτικού φωτισμού. Οι σύγχρονες τεχνολογίες από τα εργαστήρια της OSRAM προσφέρουν στους σχεδιαστές φωτισμού, στους εμπόρους λιανικής, στους υπεύθυνους εγκατάστασης, στους ΚΑΕ και στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις αυξημένες επιλογές στον κόσμο του φωτισμού, επιτυγχάνοντας ηπιότερο και πιο βιώσιμο αντίκτυπο στο περιβάλλον.


Συστήματα ΗΚΓ για λαμπτήρες φθορισμού και συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού

Η χρήση των συστημάτων Quicktronic ΗΚΓ προσφέρει τη δυνατότητα σημαντικής μείωσης του κόστους και αύξησης της αξιοπιστίας και της άνεσης του φωτισμού από τους λαμπτήρες φθορισμού και τους συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού. Τα συστήματα είναι απολύτως συμβατά με ολόκληρο το φάσμα τύπων και τιμών ισχύος των λαμπτήρων.
Επαγγελματική γνώση: Συστήματα ΗΚΓ για λαμπτήρες φθορισμού και συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού


Συστήματα ελέγχου για λαμπτήρες αλογόνου χαμηλής τάσης

Τα συστήματα HALOTRONIC ECG επιτρέπουν την λειτουργία των λαμπτήρων αλογόνου 12 V εύκολα και με επαγγελματικό τρόπο σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Οι μικροί, ισχυροί και αξιόπιστοι μετασχηματιστές προσφέρουν έναν ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό λειτουργιών και επιλογών, χάρη στα υψηλής ποιότητας εξαρτήματά τους.
Επαγγελματική γνώση: Συστήματα ΗΚΓ για λαμπτήρες αλογόνου χαμηλής τάσης


Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου για μονάδες LED

Τα LED είναι το μέλλον του φωτισμού. Τα σύγχρονα συστήματα Optotronic ΗΚΓ σηματοδοτούν μια νέα εποχή στα ενεργειακά αποδοτικά, εξαιρετικά ευέλικτα και ισχυρά συστήματα ελέγχου τα οποία αξιοποιούν στο έπακρο όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας LED, για οικονομικά αποδοτικό, ανθεκτικό και φιλικό προς το χρήστη φωτισμό.
Επαγγελματική γνώση: Συστήματα ΗΚΓ για μονάδες LED


Συστήματα ελέγχου για λαμπτήρες εκκένωσης υψηλής έντασης

Τα συστήματα Powertronic ΗΚΓ απελευθερώνουν όλες τις δυνατότητες των λαμπτήρων HID και επεκτείνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους.

Διαβασέ το LIGHTIFY Pro: Το πρώτο ασύρματο σύστημα διαχείρισης φωτισμού


Στα άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνεται η τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας και η απρόσκοπτη λειτουργία, χάρη σε μια πληθώρα χαρακτηριστικών ασφαλείας.


Επαγγελματική γνώση: Συστήματα ΗΚΓ για λαμπτήρες εκκένωσης υψηλής έντασης

width="320" />