Η 5η έκθεση «Energia.tec» Η 5η έκθεση «Energia.tec»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η 5η έκθεση «Energia.tec»

  



Η 5η έκθεση «Energia.tec» προετοιμάζεται πυρετωδώς, με την ανταπόκριση από επιχειρήσεις και φορείς να είναι εντυπωσιακή! Με τις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας να είναι καταιγιστικές και να παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας παγκοσμίως, η μοναδική εξειδικευμένη διεθνής έκθεση στην Ελλάδα για το Ηλεκτρολογικό Υλικό, τον Φωτισμό, τα Συστήματα Ασφαλείας και την Ηλεκτροκίνηση έρχεται για 5η φορά για να ενημερώσει και να προτείνει λύσεις και απαντήσεις. 

 Η Energia.tec, το σταθερό σημείο συνάντησης του κλάδου από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς, θα πραγματοποιηθεί στις 11 – 13 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.


Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Energia.tec Forum (είναι σε εξέλιξη):





Forum

Κορυφαίες εταιρείες του χώρου, φορείς, οργανώσεις και πανεπιστημιακά ιδρύματα προετοιμάζουν ήδη τις εκδηλώσεις τους για το παράλληλο τριήμερο Energia.tec Forum. Με στόχο να αποτελέσει για μία ακόμη φορά ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθειά τους για ενημέρωση και προβολή το Energia.tec Forum αναμένεται να αναδειχθεί σε χώρο επιμόρφωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων πάνω σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο



Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.
Για την ηλεκτρονική πρόσκληση πατήστε εδώ.