Γνωρίστε το Chameleon HaaS Γνωρίστε το Chameleon HaaS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Γνωρίστε το Chameleon HaaS

   

   
Chameleon HaaS



Ο  Chameleon είναι το πρώτο προϊόν της σειράς HaaS (Hotel as a Service) και απευθύνεται σε ηλεκτρολόγους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του ξενοδοχειακού αυτοματισμού.


Το Chameleon HaaS αποτελεί μία plug and play πλήρη λύση προηγμένου ξενοδοχειακού αυτοματισμού για ξενοδοχειακές μονάδες χωρητικότητας από ένα έως ενενήντα δωμάτια.


  



Βασίζεται, δε, σε αποκεντρωμένη αρχιτεκτονική και ανοιχτό πρωτόκολλο επικοινωνίας, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την αξιοπιστία του και την μέγιστη συνδεσιμότητά του με τρίτα συστήματα.


Το σύστημα φέρνει για πρώτη φορά τον πλέον διαδεδομένο ελεγκτή της αγοράς, το LOGO! της Siemens στο οικοσύστημα του κορυφαίου πρωτόκολλου αυτοματισμού, το ΚΝΧ, ως μια οικονομική αλλά πλούσια σε λειτουργίες λύση στον αυτοματισμό δωματίου.
Το Chameleon HaaS απαρτίζεται από δύο κύρια μέρη:


α. τον αυτοματισμό του δωματίου, ο οποίος παρέχει έλεγχο όλων των φορτίων του δωματίου και πλήρη έλεγχο κλιματισμού (σενάρια άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας), και


β. την οπτικοποίηση στην υποδοχή, η οποία παρέχει εποπτεία και έλεγχο των δωματίων και δυνατότητες οροφοκομίας (HMS) και check in / check out (PMS) με αυτόματο προκλιματισμό για μικρές μονάδες που δεν διαθέτουν αντίστοιχα συστήματα.


Ο αυτοματισμός δωματίου παρέχει έλεγχο όλων των φορτίων του δωματίου και πλήρη έλεγχο κλιματισμού(σενάρια άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας). Η αποκεντρωμένη αρχιτεκτονική του συστήματος εξασφαλίζει ότι όλες οι λειτουργίες του δωματίου είναι αυτόνομες και απώλεια ενός ελεγκτή ισοδυναμεί με απώλεια ενός δωματίου και μόνο.

Το σύστημα κάθε δωματίου:

 


 Ελέγχει τον φωτισμό και επιτρέπει την εφαρμογή σεναρίων φωτισμού, για την άνεση του επισκέπτη και την εξοικονόμηση ενέργειας κατά την έξοδό του

• Ελέγχει τον κλιματισμό ενεργοποιώντας διαφορετικά σενάρια κατά την είσοδο και έξοδο του επισκέπτη

• Ελέγχει την παρουσία επισκέπτη , χωρίς καρτοθήκη, για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας όταν το δωμάτιο είναι άδειο

• Διαθέτει εντολές οροφοκομίας “Make up Room” και “Do not Disturb” με οπτική ένδειξη



• Συνδυάζεται με οποιαδήποτε σειρά σχεδίασης συμβατικών button, ελαχιστοποιώντας το αρχικό κόστος και τα έξοδα συντήρησης

Ο προγραμματισμός και η οπτικοποίηση του συστήματος Chameleon HaaS πραγματοποιείται με οδηγίες οι οποίες παράγονται αυτόματα για την διευκόλυνση του αυτοματιστή, χωρίς να απαιτείται εμπειρία στον ξενοδοχειακό αυτοματισμό.

Χαρακτηριστικά