Νέο σύστημα εκτύλιξης καλωδίων Mobiway MOB Νέο σύστημα εκτύλιξης καλωδίων Mobiway MOB

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέο σύστημα εκτύλιξης καλωδίων Mobiway MOB

  


Η Nexans Hellas λανσάρει το νέο σύστημα εκτύλιξης καλωδίων Mobiway MOB, μια καινοτόμα λύση η οποία προσφέρει εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση των καλωδίων σε κτιριακά έργα, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.
Ενώ τα παραδοσιακά στροφεία καλωδίων είναι ογκώδη και δύσχρηστα, το Mobiway MOB της Nexans έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη διαδικασία χειρισμού και εκτύλιξης των καλωδίων ασφαλή και εύκολη στους εγκαταστάτες. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο χρόνος που απαιτείται για την εγκατάσταση των καλωδίων μειώνεται στο μισό.

  
Μέσω της εύκολης και ασφαλής μεταφοράς, το νέο Mobiway MOB αντικαθιστά την πρώτη γενιά συστημάτων Mobiway. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, ο οποίος είναι κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το στροφείο είναι πιο σταθερό και ανθεκτικό, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια στον χώρο εργασίας και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος στα εργοτάξια. Επιπλέον, η λύση «συνδεδεμένης συσκευασίας» επιτρέπει στους εγκαταστάτες να λαμβάνουν όλες τις βασικές τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν επί τόπου. Με απλή σάρωση του στροφείου, οι εγκαταστάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο τεχνικό φυλλάδιο καθώς και στην υποστήριξη εγκατάστασης των καλωδίων.
Η νέα λύση συσκευασίας της Nexans αποτελείται από 76% ανακυκλωμένα υλικά και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε συμβατό στροφείο Mobiway MOB. 

Η λύση σχεδιάστηκε ειδικά για καλώδια 3G με διατομή 1,5 mm² και 2,5 mm². Είναι το μοναδικό σύστημα στροφείων στην αγορά που επιτρέπει τη μεταφορά και εκτύλιξη καλωδίων χαμηλής τάσης, μήκους έως και 300 μέτρα.