6η διεθνής έκθεση Verde.tec: Καινοτομία & Τεχνολογία για το Περιβάλλον! 6η διεθνής έκθεση Verde.tec: Καινοτομία & Τεχνολογία για το Περιβάλλον!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

6η διεθνής έκθεση Verde.tec: Καινοτομία & Τεχνολογία για το Περιβάλλον!

  



Η πλέον εξειδικευμένη έκθεση για το Περιβάλλον, την Κυκλική Οικονομία και τις Έξυπνες Πόλεις στην Ελλάδα, η 6η διεθνής VERDE.TEC / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος έρχεται στις 29 – 31 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνεργασία και δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η διοργάνωση που «άνοιξε» το δρόμο για τη διεξαγωγή εκθέσεων για το περιβάλλον στην Ελλάδα, υπόσχεται να παρουσιάσει την επιτομή της τεχνολογίας για κάθε τομέα που αγγίζει το περιβάλλον, αφού θα φιλοξενήσει περισσότερους εκθέτες από κάθε προηγούμενη φορά, με συμμετοχή – ρεκόρ από επιχειρήσεις του εξωτερικού. Η έκθεση προετοιμάζεται για να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες, καθώς έχει πλέον αναδειχθεί σε σημείο συνάντησης και συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης και Πολιτείας.

Verde.tec Forum
   


Για τρεις ημέρες το VERDE.TEC FORUM πιο δυναμικό και επίκαιρο από ποτέ και με τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, θα φέρει στο προσκήνιο κάθε ζήτημα που απασχολεί τον τομέα του περιβάλλοντος σήμερα μέσα από ενημερωτικές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις και σεμινάρια. Η αυτοκατανάλωση με φωτοβολταϊκά για επιχειρήσεις, νοικοκυριά και αγρότες, τα συστήματα εξοπλισμού για τις έξυπνες πόλεις, η ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτων, η ηλεκτροκίνηση, ο περιβαλλοντικά υπεύθυνος οδοφωτισμός, οι τεχνολογίες αποτύπωσης μεγάλων εκτάσεων και η επιθεώρηση φωτοβολταϊκών, ανεμογεννητριών και εργοταξίων, θα είναι μερικά μόνο από τα θέματα συζήτησης.

Greek Green Awards

Παράλληλα, προετοιμάζεται και η γιορτή του περιβάλλοντος τα Greek Green Awards. Για ακόμη μία χρονιά η επιλογή των νικητών θα γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή η οποία θα μελετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα επιλέξει οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, μέσα από έργα που έχουν υλοποιήσει ή προϊόντα και λύσεις που έχουν αναπτύξει.Δείτε τις κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούνται οι εταιρείες που μπορούν να συμμετέχουν στην έκθεση εδώ.
Δείτε τις κατηγορίες των επισκεπτών στις οποίες απευθύνεται η έκθεση εδώ.
Οι εκθέτες και το πρόγραμμα του VERDE.TEC FORUM 

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.