Η νέα σειρά RCBO της ABB Η νέα σειρά RCBO της ABB

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η νέα σειρά RCBO της ABB

  

  



Ανακαλύψτε τη νέα σειρά RCBO της ABB (μικροαυτόματος & διακόπτης διαρροής συνδυασμένα σε μια συσκευή) με πλάτος μόλις 1 στοιχείο!


Αυτή η νέα σειρά καλύπτει την αυξανόμενη παγκόσμια ανάγκη για ολοκληρωμένη προστασία των ηλεκτρικών γραμμών σε κατοικίες, κτίρια γραφείων και επαγγελματικές εφαρμογές σε συνδυασμό με περιορισμό των διαστάσεων των ηλεκτρικών πινάκων.
Σε ανακαινίσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων η εξοικονόμηση του χώρου που μπορεί να επιτευχθεί μέσα στον πίνακα μπορεί να φτάσει μέχρι και το 50% αφήνοντας χώρο για περισσότερες γραμμές αναχωρήσεων ή ακόμα και για ενσωμάτωση ελεγκτών οικιακού αυτοματισμού (όπως το ABB free@home ή το ABB i-bus® KNX).

 

Η νέα σειρά DS301C είναι διαθέσιμη σε ονομαστική ένταση από 6 έως 20 Α, με ικανότητα διακοπής βραχυκυκλώματος 6 kA.

Επιπλέον αυτής της σειράς, μπορείτε για εξοικονόμηση χώρου μέσα στους πίνακες να χρησιμοποιήσετε τα μονοφασικά και τριφασικά RCBOs DSH201 και DS203, τη νέα Slim σειρά μικροαυτόματων ασφαλειών S200C, τις 1Φ και 3Φ λυχνίες ράγας LED μισού στοιχείου και τους νέους ραγοδιακόπτες μισού στοιχείο επίσης. 

 

Απόλυτη εξοικονόμηση χώρου
Διαθέτει το μισό μέγεθος συγκριτικά με άλλα RCBO ή με το συμβατικό συνδυασμό διακόπτη διαρροής και μικροαυτόματης ασφάλειας για προστασία ηλεκτρικών γραμμών.

 Ολοκληρωμένη προστασία
Με μόλις μια συσκευή παρέχεται προστασία από υπερφόρτιση (θερμικό ρεύμα), βραχυκύκλωμα (μαγνητικό ρεύμα) και ηλεκτροπληξία (ρεύματα διαφυγής).

 Εύκολη εγκατάσταση
Οι μονάδες DS301 διαθέτουν μεγάλους ακροδέκτες που μπορούν να δεχθούν καλώδια διατομής έως και 16mm2 ή και μπάρες γεφύρωσης για γρήγορη καλωδίωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο