Η 2η διεθνής έκθεση Ascen.tec 2022 Η 2η διεθνής έκθεση Ascen.tec 2022

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η 2η διεθνής έκθεση Ascen.tec 2022


Η 2η Ascen.tec έδωσε την ευκαιρία σε κορυφαίους κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπροσώπους ανελκυστήρων να παρουσιάσουν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο κλάδος, αλλά και σε επιχειρηματίες, φορείς, επιστήμονες, τεχνικούς και φυσικά την πολιτεία να αναλύσουν τις απόψεις τους, να αναδείξουν τα προβλήματα του χώρου, αλλά και να προτείνουν λύσεις για ένα ιδιαίτερα κρίσιμο και ευαίσθητο κλάδο που άπτεται της σωματικής ακεραιότητας και ασφάλειας των ανθρώπων.


 

 Τα εγκαίνια της έκθεσης Verde.tec 2022 πραγματοποιήθηκαν στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C Παιανίας από 18-20 Μαρτίου. Κατά την διάρκεια των εγκαινίων απονεμήθηκαν 11 τιμητικά βραβεία σε πρόσωπα που διακρίθηκαν για το έργο τους στην προστασία του περιβάλλοντος. Η έκθεση ολοκληρώθηκε με όλους τους συμμετέχοντες να εκτιμούν πως η αγορά των ανελκυστήρων απέκτησε τον θεσμό της!

Ascen.tec Forum

Σε κορυφαίο συνεδριακό γεγονός της αγοράς των ανελκυστήρων αναδείχθηκε το παράλληλο τριήμερο Ascen.tec Forum. Με ακόμη περισσότερα θέματα αιχμής, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις όσον αφορά το θεσμικό και νομικό πλαίσιο του κλάδου, το μέλλον της επαγγελματικής τεχνικής κατάρτισης, τα πρότυπα και την πιστοποίηση, την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία, αλλά και την ασφάλεια και τις μεθόδους απεγκλωβισμού.


Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις