Verde.tec Forum / Greek Green Awards Verde.tec Forum / Greek Green Awards

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Verde.tec Forum / Greek Green Awards




Με περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα εκδηλώσεων, με ιδιαίτερα ικανοποιημένους επισκέπτες, με εκθέτες που ανανέωσαν ήδη τη συμμετοχή τους για το 2023, καθώς και με καινούριες επιχειρήσεις με έντονο το ενδιαφέρον για συμμετοχή, έκλεισε τις εργασίες της η 4η διεθνής έκθεση «Verde.tec - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος».
   
4η διεθνής έκθεση «Verde.tec


Για τρεις ημέρες, από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, το εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία μετατράπηκε σε ένα εργαστήριο καινοτομίας, προβάλλοντας ό,τι πιο σύγχρονο έχουν να επιδείξουν οι πράσινες τεχνολογίες.
 H ανταπόκριση σημαντικών επιχειρήσεων της συγκεκριμένης αγοράς από την Ελλάδα και από το εξωτερικό ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να είναι πλήρης από συμμετοχές η φετινή διοργάνωση και να επιτευχθεί απόλυτη κάλυψη του εκθεσιακού κέντρου.

Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν για το «σήμερα» και το «αύριο» της κυκλικής οικονομίας και των smart cities.

Δείτε ολο το Verde.tec Forum.....
 GREEK GREEN AWARDS 2022 | Verde.tec 2022 (19/03/2022)  

 GREEK GREEN AWARDS 2022 | Verde.tec 2022 (20/03/2022)  
Ραντεβού το 2023!
 



Ραντεβού το 2023!

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις