Σταθμοί φόρτισης οχημάτων που χρησιμοποιούν το Sonel MPI-540 meter με προσαρμογέα EVSE-01 Σταθμοί φόρτισης οχημάτων που χρησιμοποιούν το Sonel MPI-540 meter με προσαρμογέα EVSE-01

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Σταθμοί φόρτισης οχημάτων που χρησιμοποιούν το Sonel MPI-540 meter με προσαρμογέα EVSE-01


   


Ο προσαρμογέας Sonel EVSE-01 επιτρέπει την εκτέλεση σύνθετων μετρήσεων σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων γρήγορα και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. 
Προσομοιώνοντας το καλώδιο φόρτισης (πιλότος εγγύτητας - γραμμή PP) και την κατάσταση σύνδεσης του οχήματος (χειριστής ελέγχου - γραμμή CP), θα θέσει το σταθμό σε διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας. Επιτρέπει τις μετρήσεις της προστασίας ηλεκτροπληξίας: αντίσταση βρόχων ελαττωμάτων ZS, αντίσταση μόνωσης RISO και έλεγχος των παραμέτρων των RCDs. 

Για τη διευκόλυνση της διάγνωσης, μία από τις υποδοχές EVSE-01 είναι επίσης εξοπλισμένη με σήμα διαμόρφωσης πλάτους παλμού (PWM).
 Ο προσαρμογέας EVSE-01 σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε μετρήσεις σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εναλλασσόμενου ρεύματος με υποδοχή τύπου 2 με πρίζα και μόνιμα συνδεδεμένο καλώδιο φόρτισης.

  
 
Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις