Τα βίντεο των Συνδέσμων ηλεκτρολόγων Ελλάδος Τα βίντεο των Συνδέσμων ηλεκτρολόγων Ελλάδος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Τα βίντεο των Συνδέσμων ηλεκτρολόγων Ελλάδος

  


Μια νέα ενότητα ανοίγω σήμερα  για την ενημέρωση των πολιτών για την ηλεκτρική ασφάλεια .

  

Κάθε Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων κατά καιρούς κάνουν ενημερωτικά σποτ τηλεοπτικά ραδιοφωνικά, έντυπο υλικό.
 Θα προσπαθείσω να συγκεντρώσω υλικό απο ολους τους συνδέσμους 

Παρακάτω σας εχω μερικά σποτ των Συνδέσμων Ηλεκτρολόγων....

Με πρωτοβουλία των Συνδέσμων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Αιγιαλείας & Καλαβρύτων, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας), Ζακύνθου και Κεφαλληνίας, δημιουργήθηκε ένα χρήσιμο τηλεοπτικό σποτ με στόχο την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού πάνω στο ζήτημα της ασφάλειας από τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας και τη σημασία της ανάθεσης των ηλεκτρολογικών εργασιών σε αδειούχους εγκαταστάτες ηλεκτρολόγους.
    

 Το σποτ με τίτλο "Πρώτα η Ασφάλεια" άρχισε ήδη να παίζεται από πολλούς τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς των περιφερειών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
   
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Στο πλαίσιο της δυναμικής καμπάνιας που ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Αργολίδας με στόχο την ορθή ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού στο ζήτημα της ασφάλειας από τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, δημιούργησε ένα ραδιοφωνικό σποτ, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να "παίζει" εδώ και λίγες μέρες στα ερτζιανά της ευρύτερης περιοχής.

  


Στο κατατοπιστικό σποτ του ΣΕΗ Αργολίδας επισημαίνεται η σημασία της ανάθεσης των ηλεκτρολογικών εργασιών σε αδειούχους πιστοποιημένους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες, καθώς και η γενικότερη νομοθεσία που διέπει το επάγγελμα.

ΣΕΗΕ Ιωαννίνων-Ηπείρου
Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ιωαννίνων - Ηπείρου, πραγματοποίησε
το τηλεοπτικό σποτ
  


Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι



Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. 
Το μήνυμα: ''Μην παίζεις με τη ζωή σου παίξε με το παιδί σου '', είναι μήνυμα ζωής. Η ασφάλεια των ανθρώπων μας είναι στα δικά μας..."χέρια''.

ΣΕΗ Πρέβεζας - Ζούμε με ασφάλεια Ζούμε καλύτερα

 
Απευθύνεστε σε Αδειούχους Ηλεκτρολόγους για την Ηλεκτρολογική σας εγκατάστασης και την έκδοση της Υπεύθυνης Δήλωσης Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πρέβεζας
 Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις