Εκκίνηση 3 κινητήρων Διαδοχικά σε Ladder Εκκίνηση 3 κινητήρων Διαδοχικά σε Ladder

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Εκκίνηση 3 κινητήρων Διαδοχικά σε Ladder


  

Σε μια εργαλειομηχανή πρώτα πρέπει να δουλεύει η αντλία λαδιού μετά το μοτέρ του τροχού και μετά το μοτέρ άντλησης η απορρόφησης . Μια όμοια εφαρμογή σας εξηγώ παρακάτω ....
Εκκίνηση 3 κινητήρων Διαδοχικά με καθυστέρηση, δηλαδή εκκίνηση του κινητήρα αντλίας λαδιού αμέσως μόλις πατηθεί το START.
Ο κύριος κινητήρας θα ξεκινήσει μετά από καθυστέρηση 4 δευτερολέπτων και στη συνέχεια ο βοηθητικός κινητήρας μετά από καθυστέρηση 6 δευτερολέπτων.
Επιπλέον, σταματώντας όλους τους κινητήρες αμέσως όταν πατηθεί το STOP.

Όταν πατηθεί το START, θα ενεργοποιηθεί η επαφή Ι1, και θα λειτουργήση η Q1   Ο κινητήρας της αντλίας λαδιού θα ξεκινήσει το σύστημα λιπαντικού. 
Ταυτόχρονα, θα εκτελεστεί η εντολή timer 1 . Όταν το T1 φτάσει την καθορισμένη τιμή του 10 sec, η επαφή  T1 θα είναι ON.

Όταν η επαφή του T1 είναι ON, το Q2 θα είναι ON  το οποίο ξεκινά τον κύριο κινητήρα και σταματά το χρονοδιακόπτη T1. 
Ταυτόχρονα, εκτελείται το timer 2 και η επαφή του T2 θα είναι ON όταν ο χρονοδιακόπτης T2 φτάσει την καθορισμένη τιμή του.
 Όταν η επαφή  T2 είναι ON, το Q3 θα είναι ON , το οποίο ξεκινά τον βοηθητικό κινητήρα και σταματά το T2.

  ;Όταν πατηθεί το STOP, η επαφή I2 θα ενεργοποιηθεί, γεγονός που καθιστά τα Q1, Q2 και Q3 σε OFF. Ο κινητήρας της αντλίας λαδιού, ο κύριος κινητήρας και ο βοηθητικός κινητήρας θα σταματήσουν να λειτουργούν .


Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις